Vidite prvi

književnost

Daniela Škegro u Münchenu predstavlja dvije svoje zbirke

Autor:Prvi.tv
Objava:3.1.2019. 14:20
Daniela Škegro u Münchenu predstavlja dvije svoje zbirke
Učitavanje medija preglednika ...

Matica Hrvatska München u suradnji sa Hrvatskom Kućom München,organiziraju predstavljanje knjiga poznate mostarske kantautorice i književnice Daniele Škegro.

Daniela Škegro će u Münchenu predstaviti dvije svoje zbirke, -"Sinovi zemlje svete" i "Moja Hercegovina".

Predsavljanje knjiga će biti upriličeno u Hrvatskoj katoličkoj župi -Schwantalerstr.96 ,80336 München 13.01.2019. sa početkom u 18:30 h.Prva zbirka "Sinovi zemlje svete"-posvećena je Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018.

"Ova zbirka pjesama prati naše Vatrene sportaše od povijesti Hrvata pa do brojnih stresnih događaja na njihovom putu do fantastičnog finala na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018.,čime smo oduševili cijeli svijet,a po autoričinu osvrtu bilo je dosta "nevjernih Toma" i nezasluženih sarkastičnih komentara,pogotovo onih koji su napravili ništa ili jako malo u životu za ugled svoje države ,općine ili grada,a kamo li u najgledanijem sportu na svijetu,gdje je Svjetsko nogometno prvenstvo gledanije čak i od Olimpijskih igara.

Ujedno prenosim iskrene čestitke oca Hrvatskog svjetskog nogometa,našeg "tate Ćire" Blaževića, je oduševljen emocijama u Vašim pjesmama i tekstovima"-iz recenzije dr.sc.Damira Škare Glavnog tajnika Hrvatskog kluba olimpijaca.

U zbirci "Moja Hercegovina"-čitatelj će prepoznati neiscrpnu ljubav autorice prema Hercegovini,na poseban način upozorava u svojim pjesmama na veliki problem iseljavanja mladih iz zemlje.
Zbog posebnog i prepoznatljivog izričaja autorice Daniele Škegro,nesumnjivo je da će i ova njena knjiga biti čitana među iseljenicima.

"Jako sam zahvalna gospodinu Trpimiru Mioču predsjedniku Matice Hrvatske München i gospođi dr.Nedi Caktaš predsjednici Hrvatske Kuće München-organizatorima promocije mojih knjiga.

Veliko mi je zadovoljstvo što ću među našim iseljenicima predstaviti svoja dijela.I sama sam bila dio njih,pa onda to doživljavam još emotivnije"-kazala je za naš portal Daniela Škegro.

hercegovina.info

Komentari
Broj komentara:0