Vidite prvi

Prehrambena revolucija

Nutricionistica Anita Šupe otkriva kako do boljeg zdravlja i normalne težine

Autor:Prvi.tv
Objava:16.10.2017. 17:23
Nutricionistica Anita Šupe otkriva kako do boljeg zdravlja i normalne težine
Učitavanje medija preglednika ...

„Prehrambena revolucija! - Povratak prirodnoj izvornoj prehrani, jedini put ka boljem zdravlju i normalnoj tjelesnoj težini"

Svi smo čuli za frazu „jesti zdravo", no, što je, uistinu, zdravo?!  Kako sami ne bismo morali istraživati, za nas je to učinila poznata nutricionistica Anita Šupe. Njene savjete poslušajte na predavanju „Prehrambena revolucija - (Povratak prirodnoj izvornoj prehrani, jedini put ka boljem zdravlju i normalnoj tjelesnoj težini)", koje će se održati u subotu, 28. listopada 2017. godine od 12.30 sati u dvorani Princess (6. kat) Mepas Mall-a.

Temeljna preporuka je manje rafiniranih ugljikohidrata (šećera i škroba) i više prirodnih zdravih masti. Vraćanje tradicionalnoj, izvornoj prehrani i odbacivanje procesiranih i genetski modificiranih namirnica koje nisu ni postojale do prije 50-100 godina. Povrće kao glavni sadržaj na našim tanjurima, samo su neki od Anitinih savjeta zdrave prehrane.

Anita Šupe diplomirala je prehranu i nutricionizam na Geteborškom sveučilištu. Izučavanje stručne literature o utjecaju prehrane na zdravlje potaknulo ju je na pokretanje bloga „Istine i laži o hrani" u kojem se prva na Balkanu usprotivila ustaljenim, ali, kako tvrdi, pogrešnim teorijama, razotkrivajući mitove i zablude o "zdravoj" i "nezdravoj" prehrani i dijeleći najnovija saznanja o tome kako uz prirodnu izvornu prehranu doći do boljeg zdravlja i normalne tjelesne težine.

O tome čitajte i u njenim knjigama „Istine i laži o hrani" te „Prva hrvatska LCHF Kuharica", koja je praktičan vodič za PALEO LCHF način života. U rodnom Šibeniku osnovala je i nakladničku kuću Tragom – Znanjem do zdravlja, koja je izdala niz edukativnih i praktičnih knjiga o temi prehrane i zdravlja.

Sajam za poboljšanje kvalitete življenja „Good life" Mostar 2017 prigoda je za kupnju popularnih knjiga nutricionistice Anite Šupe.

Komentari
Broj komentara:0