Vidite prvi

HD HS Kosača

Večer smjeha i zabave uz majstora komedije Željka Pervana

Autor:Prvi.tv
Objava:10.10.2018. 10:30
Večer smjeha i zabave uz majstora komedije Željka Pervana
Učitavanje medija preglednika ...
1

Najbolji stand up komičar na ovim prostorima, Željko Pervan, izvest će  svoju novu predstavu „Na komadiću Europe"  u četvrtak 18. 10. s početkom u 20.00 sati u Velikoj dvorani HD HS Kosača.

Poznat kao majstor improvizacije, obožavatelj Slovenaca, smrknuti profesor, živahni govornik i komentator hrvatske svakodnevice. Čisti humor bez ikakvih rekvizita: čovjek i njegova duhovitost.

Navikli smo da nas živa legenda kultne Večernje škole zabavlja na malim ekranima, dokazujući kako smijeh nije nepoznanica običnim ljudima.

U posljednje vrijeme angažiran je na dva zanimljiva projekta: „Pervanov dnevnik" na RTL televiziji nova je forma gdje se Pervan dotiče tjednih političkih tema i obradjuje ih na svoj zanimljiv i svojevrstan način.

No ovoga čovjeka zaista treba doživjeti licem u lice. Stoga ne propustite novu stand up komediju Željka Pervana „Na komadiću Europe" i 90 minuta zabave I neprekidnog smijeha za sve generacije publike.

Ulaznice po cijeni od 15 KM prodaju se na blagajni Kosače svakim radnim danom od 13 do 20 sati. Zbog popularnosti i načina izvođenja na dosadašnjim nastupima, za ovu se predstavu uvijek tražila ulaznica više.

 

Komentari
Broj komentara:1