Vidite prvi

nekad je dobro i čistiti dvorište

U dvorištu pronašli zakopano blago

Autor:Prvi.tv
Objava:17.5.2018. 16:35
U dvorištu pronašli zakopano blago
Učitavanje medija preglednika ...

Matthew i Maria Colonna Emanuel, bračni par sa Staten Islanda u SAD-u, oduvijek su znali da u dvorištu između drveća imaju zakopanu metalnu kutiju za koju su mislili da je to kutija s kablovima za struju.

Sve dok jednog dana nisu odlučili urediti svoje dvorište i zamijeniti ukrasno drveće. Unajmili su dizajnera za okoliš koji je odlučio izvaditi kutiju koja mu je smetala pri sadnji biljaka. Tek tada, otkriveno je kako nije riječ o razvodnoj kutiji već sefu koji je godinama u sebi skrivao blago vrijedno 52.000 dolara. Sef je bio pun novca, raznog prstenja i ostalog zlatnog nakita, a u njemu se nalazio i komadić papira s adresom njihovih susjeda.

– Prvo sam pokucao na susjedova vrata i pitao ih je li ih ikada netko opljačkao, a oni su rekli da je – ispričao je Matthew Colonna Emanuel. Prema policijskom izvješću, sef je ukraden iz doma njihovih susjeda u pljački koja se dogodila dan nakon Božića 2011. godine. Iz nekog nepoznatog razloga, kradljivac je odlučio sef zakopati u dvorište obitelji Colonna Emanuel koja je susjedima, 7 godina kasnije, vratila ono što im je ukradeno.(Vecernji.ba)

 

Komentari
Broj komentara:0