Vidite prvi

NEVJEROJATNO

Rekli joj da je neplodna: Rodila dva puta, i oba puta-blizance

Autor:Prvi.tv
Objava:20.3.2017. 21:02
Rekli joj da je neplodna: Rodila dva puta, i oba puta-blizance
Učitavanje medija preglednika ...

Mladi par iz Suffolka kojem su liječnici rekli da nikad neće imati vlastitu djecu dobili su drugi par blizanaca u razmaku od samo 21 mjeseca.

Katherine McCulloch (24) mislila je da je ostala neplodna zbog upalne bolesti zdjelice nakon koje su se stvorili ožiljci i priraslice. Ona i njen suprug Aaron Tricker (26) ostali su iznenađeni nakon što je ipak ostala trudna te rodila dvojajčane blizance Braydena i Logana, koji danas imaju dvije godine, piše Daily Mail.

Drugu trudnoću s dvojajčanim blizankama Rheom i Lyrom, koje su rođene u prosincu prošle godine, par je nazvao pravim čudom. Šanse da netko dobije dva para blizanaca su 1 na prema 700.000, a mogućnost da se tako što desi u vrlo kratkom razmaku je još rjeđa.

- To je pravo čudo. Ne možemo opisati koliko smo sretni što imamo obitelj, posebice nakon toliko vremena što smo živjeli u uvjerenju da nikad nećemo imati vlastitu djecu - kaže Katherine.

- Oduvijek sam željela biti majka. Bila sam potpuno slomljena kad sam čula da mi se to neće ostvariti - dodaje, prenijela su 24 sata.

Nakon što im je rečeno da je Katherine ostala neplodna, par je prestao koristiti kontracepciju. Nakon skoro dvije godine, Katherine je primijetila da joj je izostala menstruacija. Pomislila je da je trudna te je odmah napravila kućni test koji je potvrdio njene sumnje.

- Menstruacija mi nikad nije kasnila. Odmah sam znala o čemu se radi. Nisam mogla vjerovati kad sam vidjela da test pokazuje da sam trudna - kaže Katherine. Trudnoća je prošla bez ikakvih poteškoća i u ožujku 2015. Katherine je rodila dječake.

Liječnici su joj rekli da su male šanse da opet rodi, no kako bi bila sigurna, Katherine je počela piti kontracepcijske pilule. Međutim, kao nuspojava pojavile su se bolne glavobolje zbog čega je odlučila mjesec dana pauzirati s uzimanjem pilula.

Menstruacija joj je ponovo kasnila, a liječničke prognoze i ovaj put su s pokazale krivima. Katherine je po drugi put nosila blizance.

- Bili smo toliko sretni kad smo čuli da ćemo dobiti djevojčice - kaže Katherine.

Iako s djecom imaju puno posla, par kaže da se osjeća blogosloveljno što napokon ima punu kuću.

 

Komentari
Broj komentara:0