Vidite prvi
prvi cestitka 970*90

DISTRIBUCIJA UŽITKA

PRIMARIS PLUS: Svijet piva i gastro užitaka napokon u Mostaru

Autor:V.M.
Objava:14.11.2017. 20:32
PRIMARIS PLUS: Svijet piva i gastro užitaka napokon u Mostaru
Učitavanje medija preglednika ...
foto9foto8foto7foto6foto4foto3foto2fotooo

Ulica Ante Starčevića u Mostaru dobiva pravu poslasticu za sve pivoljupce, vinoljupce, odnosno za sve ljude koji su ljubitelji dobrih i kvalitetnih alkoholnih pića, a mi smo imali tu čast da prvi pogledamo kako to sve izgleda.

Želite li pogledati ovaj exkluzivni, a nadasve domaćinski ambijent pridružite se veseloj ekipi u četvrtak, 16.11.2017. godine, u 15:00h, a zatim svi na after party u Shankly's pub.

Primaris plus Beer shop je logičan nastavak pivske priče iz veleprodaje Primaris, koji su distributeri najvećeg izbor neobičnih piva u Hercegovini. Ovo je prvi shop u Hercegovini ovoga tipa. Takvi objekti su popularni u svijetu, ali nismo ih imali priliku viđati na ovim prostorima.

Primaris plus na svojim policama trenutno broji 220 do 230 vrsta piva, a njihov broj će nakon otvaranja rasti. Tu su piva od domaćih i stranih pivovara, npr: Mostarsko
Ideja se javila prvenstveno zato što su ljudi konstantno tražili u slobodnoj prodaji piva koja su se nalazila u lokalnim pub-ovima, pa je ekipa Primaris-a odlučila da počasti Hercegovce ovom trgovinom.

U Shopu se također nalaze vino,Istarska maslinovo ulje iz Savurdijske vale koji su dobitnici prestižnih nagrada za najbolja maslinova ulja, po prvi put dostupni na teritoriju BiH.

Šampanjci, Viski, Brandy , Votka, Gin, sav popratni asortiman za posluživanje alkoholnih pića.

Dosta se baziraju na domaće proizvođače vina, piva, meda, jer smatraju da oni zaslužuju posebno mjesto na njihovim policima svojom kvalitetom. Ali također mogu se naći i svjetski proizvođači, koji su također vrhunski.

"Kada ne budete imali ideja što pokloniti dragoj osobi, poslovnom partneru, također posjetite Shop, jer u njemu će se prodavati zaista prekrasni poklon paketi, koji će obradovati svakoga.
Što je najbitnije, ovaj Shop će biti dostupan širokoj javnosti, jer sadrže artikle koji su pogodni za svačiji džep, ali isto tako i oni dubljeg džepa moći će tu pronaći nešto za svoj ukus." kazali su za prvi.tv

Komentari
Broj komentara:0