Vidite prvi

SAMO 3 STVARI

Organizatori vjenčanja otkrili 3 stvari po kojima prepoznaju propast braka

Autor:Prvi.tv
Objava:11.1.2017. 14:02
Organizatori vjenčanja otkrili 3 stvari po kojima prepoznaju propast braka
Učitavanje medija preglednika ...

Organizatori vjenčanja Christie Matthews i Kasandra Santon su otkrili tri osnovna znaka po kojima odmah znaju prepoznati brak koji je osuđen na propast.

1. Zauzimanje strana

Ako zauzimate bilo čiju stranu, osim partnerovu - vašem braku se ne piše dobro. Naime, njih dvoje tvrde da je jako bitno da parovi odmah na početku shvate da su tim. Važno je da najprije uzimate u obzir mišljenje svog partnera, te zajednički odlučite što vam odgovara, a tek onda uzmete u obzir savjete i mišljenja vaših prijatelja i obitelji.

 2. Godine

Što je par mlađi, veće su šanse da brak neće uspjeti - "Radio sam s parovima koji su imali jedva 20 godina, ali i s onima od 50. Uvijek me brine neiskustvo mlađih parova", otkrila je Christie. U prilog tome, nedavna istraživanja pokazala su da parovi koji kasnije ulaze u brak imaju i manju šansu za razvod.

3. Važnije vjenčanje od braka

Ako je parovima vjenčanje toliko bitno da organizacija utječe na njihov odnos, to nikako nije dobro. Bitno je da dobro posložite prioritete i organizirate vjenčanje zbog braka, a ne brak zbog vjenčanja.

 

Komentari
Broj komentara:0