Vidite prvi

TUŽILA GA I POBIJEDILA

Objavio snimku seksa za osvetu bivšoj, a sad će zbog toga žaliti do kraja života

Autor:Prvi.tv
Objava:21.4.2017. 20:08
Objavio snimku seksa za osvetu bivšoj, a sad će zbog toga žaliti do kraja života
Učitavanje medija preglednika ...

Svi smo se ponekad ponašali glupo nakon prekida veze, no, jedan je mladić napravio nešto što nije samo glupo nego i skupo.

22-godišnjak iz Michigana na Facebooku je objavio snimku seksa sa svojom bivšom djevojkom kako bi joj se osvetio nakon prekida, prenosi. Djevojka ga je isti tren tužila i ne samo da je dobila parnicu, već je to postala najveća kazna koju je netko morao platiti za ovakvo djelo u državi.

Naime, mladić će morati djevojci platiti odštetu od 600.000 dolara.

"Glupo, skupo i opasno", tako je opisao njegovo djelo odvjetnik djevojke. Njegova bivša cura nije znala da ih je snimao tijekom seksa, a nakon što je vidjela snimku na njegovom kompjutoru htjela ju je izbrisati, no, mladić joj to nije dopustio. Nakon svađe i prekida koji su uslijedili, dečko je objavio snimku na Facebooku dan poslije Božića.

Osim kazne koju mora platiti, morao je i izbrisati snimku, a ako je pokuša ponovno objaviti mogao bi završiti u zatvoru.

Mnogi se pitaju hoće li mladić uopće moći platiti kaznu. Odvjetnik djevojke je izjavio da će odštetu naplatiti na sve moguće načine te da će mu sjesti na povrat poreza i imovinu sve dok je u potpunosti ne isplati.

Komentari
Broj komentara:0