Vidite prvi

IMALA JE SVE, OSIM ZUBA

Nedi je pršut pokvario svadbu: Osjetila sam krc i bol u trbuhu

Autor:Prvi.tv
Objava:21.11.2017. 9:20
Nedi je pršut pokvario svadbu: Osjetila sam krc i bol u trbuhu
Učitavanje medija preglednika ...

U subotu, prije nastupa, posegnula sam za komadom srolanog pršuta. Inače, nisam neki mesožder, a da bi stvar bila još gora, nisam bila ni pretjerano gladna. Zagrizla sam svoj slasni zalogaj da bi prekasno shvatila da se u mom pršutu nalazi neotkoštena maslina, napisala je Neda Parmać Klačar (32).

Osjetila je krc i bolove u trbuhu pa potrčala u toalet gdje je ispljunula sadržaj iz usta. Kada se pogledala u ogledalo, bila je u šoku.

- Imala sam sve. Frizuru, šminku, super seksi minicu, točkaste najlonke, seksi gležnjače. Imala sam sve. Osim zuba. Oblio me znoj, pa plač, pa smijeh, pa plač, pa 20-ak selfieja, pa plač - piše glazbenica.

Iako je prvo poželjela otići kući, Neda se predomislila. Otišla je do benda i počela pjevati. Nakon par pjesama priznala je da nema zub, a gosti su 'žicali' osmjeh. Iako je bila neraspoložena, brzo je uspjela zaboraviti na nezgodu.

- Oko dva sata u salu su uletjeli trubači. Razdragani Romi, jednako damskih osmijeha. Ja sam, tako iznenađena, zauzela svoj Beyonce stav na pozornici. Promatrajući euforičnu ekipu naletim na pogled jednog od glazbenika. Počeo je od seksi gležnjača. Polako je dizao pogled, oči su nam se srele. Ja u svom Beyonce stavu rekla sam, sad ili nikad! Nasmijala se i namignula - otkrila je.

Prijatelji su Nedi poručili da je prekrasna i bez zuba te da se to s lakoćom može riješiti.

Komentari
Broj komentara:0