Vidite prvi

OPRAVDANO ILI PRETJERANO?

Muškarac tuži curu jer je tipkala na mobitel za vrijeme filma u kinu

Autor:Prvi.tv
Objava:19.5.2017. 14:22
Muškarac tuži curu jer je tipkala na mobitel za vrijeme filma u kinu
Učitavanje medija preglednika ...

Amerika je, kako se čini, savršeno mjesto ako ste ljubitelj bizarnih tužbi, ali čini nam se da bi ovu mnogi mogli i opravdati.

Tipkanje za vrijeme filma u kinu je poprilično nekulturan sport, ne samo zato što svjetlost ekrana ometa druge dok gledaju film nego i zato što jasno pokazujete da imate puno pametnijeg posla od sjedenja u kinu.

Upravo je to djevojci koju je odveo u kino zamjerio Brandon Vezmar, koji ju sad tuži za iznos od oko 30 KM, odnosno, 17 dolara, koliko je koštala ulaznica za film "Čuvari galaksije 2".

"U razdoblju od 15 minuta, 10 ili 20 puta je izvadila mobitel i tipkala" - požalio se Vezmar na društvenim mrežama na kojima upravo traje rasprava o tome je li u pravu ili je pretjerao tužbom.

Nije se prestajala dopisivati pa ju je zamolio da izađe van dovršiti poruku ako je toliko važna, a djevojka ga je poslušala i nikad se nije vratila.

Vezmar sudskim putem traži nadoknadu troškova, a iako mu na društvenim mrežama poručuju da je mlakonja i kreten, stoji iza svojih postupaka: "Jednoj nepristojnoj, sebičnoj ženi koju ne poznajem ne dugujem baš ništa" - kaže Vezmar.

Što mislite, je li potraživanje novca za kartu (sudskim putem ili ne) u ovakvom slučaju opravdano ili pretjerano?

Komentari
Broj komentara:0