Vidite prvi

Od 12.04. do 15.04.2018.

Mepas Mall slavi šesti rođendan!

Autor:Prvi.tv
Objava:9.4.2018. 15:19
Mepas Mall slavi šesti rođendan!
Učitavanje medija preglednika ...

Najbolji centar u regiji slavi svoj 6. rođendan!

Dokazano je da uz vrhunsku zabavu i smijeh vrijeme brzo prolazi, pa je još jedna uspješna godina ostala iza nas! Vjerni posjetitelji Mepas Malla omogućili su da naš centar postane središte društvenih događanja, i naravno - najboljeg shoppinga!

Sa zadovoljstvom svjedočimo kako naše prijateljstvo iz dana uz dan postaje još ljepše te smo za sve posjetitelje i ovaj put odlučili pripremiti nezaboravnu rođendansku zabavu!

Od četvrtka 12.04. do nedjelje 15.04. svoje dane rezervirajte za najbolji rođendanski shopping, bogati i veseli program koji će vam dugo ostati u lijepom sjećanju. Pripremite svoju rođendansku listu želja i proslavite rođendan omiljenog centra sa stilom!

U četiri rođendanska dana zabave za sve generacije neće nedostajati, pa krenimo redom!

U četvrtak 12.04. rođendanski program započinje na najbolji način - uz popularni Late Night Shopping! Iskoristite odlične rođendanske popuste od 19:00 do 23:00 sata i ispišite svoju proljetnu modnu priču!

Petak 13.04. je rezerviran za dječju predstavu «Najvrijedniji dar» koja naše mališane i njihove roditelje očekuje u 19:00 sati na 3. katu! Tu zabavi nije kraj, jer nakon predstave kreće vesela klaunska rođendanska zabava koja će oduševiti najmlađe posjetitelje centra! 

U subotu 14.04. budite dio velike rođendanske zabave s Lilom i veselom družinom uz puno plesa, zabave i smijeha s fenomenalnom rođendanskom tortom od 12:00 do 15:00 sati na 1. katu centra. Svi posjetitelji moći će se zabavljati uz odlični rođendanski program i mnoštvo vrijednih nagrada uz rođendansku inspekciju, balonsku nagradnu igru, Fotkaonu i Kandit kolo sreće! 

Večer je rezervirana za lutkarsku predstavu «Koje je godišnje doba najljepše?» koju će omiljeni lutkarski umjetnici izvesti u 19:00 sati na 3. katu centra!

Zabava se nastavlja u nedjelju 15.04. od 12:00 do 14:00 sati na 1.katu uz rođendansku zabavu uz popularne super junake, vesele društvene igre, slatke nagrade, Kandit kolo sreće i popularnu Fotkaonu za lijepe uspomene zabilježene ludim fotografijama.

Rođendanska zabava završava lutkarskom predstavom za sve generacije „Mačak u čizmama" koja će se održati u 19:00 sati na 3. katu.

 

Veselite se s nama i uživajte u nezaboravnoj proslavi 6. Mepas Mall rođendana!

Komentari
Broj komentara:0