Vidite prvi

PODRŠKA HRVATSKOJ REPREZENTACIJI

Livanjka Viktoria Mišić oslikala Dalićev portret na licu

Autor:Prvi.tv
Objava:10.7.2018. 17:09
Livanjka Viktoria Mišić oslikala Dalićev portret na licu
Učitavanje medija preglednika ...
Fotografija 1

Velika nogometna euforija zavladala je cijelim svijetom. Hrvatska nogometna reprezentacija izborila je polufinale Svjetskog Prvenstva u Rusiji, koje igra u srijedu protiv Engleske. Ističući svoje domoljublje i navijajući za Vatrene, navijači i navijačice iskazuju svoju kreativnost na brojne načine. Za oko nam je zapela Viktoria Mišić, koja je na svom licu oslikala Dalićev portret i krunu od grba Republike Hrvatske te tako podržala Vatrene i njihovog izbornika. Zanimljivo je kako talentirana Viktorija dolazi upravo iz Livna, baš kao i izbornik Dalić.

Viktoria, primijetili smo da si velika zaljubljenica u umjetnost, pa nam reci koliko je vremena trebalo da oslikaš svoje ''navijačko'' lice?

Za „navijačko lice" mi je trebalo cijelo jedno jutro,  cca četiri i pol sata za oslikavanje, plus sat vremena za krunu načinjenu od hrvatskih grbova. 

Vjerujemo da je trebalo mnogo strpljenja i truda, možemo li očekivati novi ''crtež na licu'' ako Vatreni prođu u finale?

Da to je u biti i osnovni recept za uspješno odrađen posao! Strpljenje i trud te mala šačica talenta. Rekla sam; ako Vatreni prođu u finale da ću oslikati cijelu momčad na lice. S obzirom da je to prevelik zalogaj smisliti ću nešto drugo, ali da, definitivno slijedi novi look ukoliko prođu u finale. A sigurna sam da hoće! 

Na svom instagram profilu, često objavljuješ jako zanimljive fotografije oslikanog lica. Od kud ideja da na takav način iskazuješ svoju kreativnost?

Oduvijek crtam, otkad znam za sebe. I jednostavno mi je papir dosadio i odlučila sam svoje slikarsko umijeće prakticirati na tijelu. A što se ideja tiče najčešće same dolaze. 

Kakve boje, materijale i pribor koristiš pri oslikavanju lica?

Pri oslikavanju lica isključivo koristim boje namijenjene za bodypainting i kazališnu šminku za specijalne efekte  te šminku koju možete nabaviti u drogerijama.  Sve to apliciram na lice pomoću četkica za šminku ili kistova za slikanje.

Gdje pronalaziš inspiraciju?

Nekad me inspirira umjetničko djelo, nekad mitovi i legende, filmovi, snovi, omiljeni  makeup artisti, priroda, ali većinom proizlaze iz moje „lude" umjetničke glave. Kada imam vremena, malo  pustim mašti na volju zaronim u svoj svijet i zamislim sve što bih mogla našminkati te obavezno zapišem sve ideje da ih ne zaboravim.

I za kraj, kojim rezultatom će Hrvatska pobijediti Englesku i izboriti finale SP?

Hm, što se toga tiče nije mi bitan rezultat, bitna je pobjeda, ali neka to bude recimo 1:0 za naše Vatrene. :)

 

Viktoriin rad možete pratiti na njenom instagram profilu 

Komentari
Broj komentara:0