Vidite prvi

NOVA KARIJERA

Kristina Milković Čilić otkrila čime se bavi i gdje živi nakon udaje

Autor:Prvi.tv
Objava:8.11.2018. 10:59
Kristina Milković Čilić otkrila čime se bavi i gdje živi nakon udaje
Učitavanje medija preglednika ...

Kristina Milković Čilić, ljepotica iz Konavala koja je osvojila našeg tenisača Marina Čilića i za kojeg se potkraj travnja ove godine udala u Cavtatu, nakon dugogodišnje medijske šutnje odlučila je progovoriti čim se bavi.

Za magazin Gloria kazala je da se odvažila i dala otkaz u Zagrebačkoj banci, gdje je radila u Odjelu upravljanja ljudskim resursima i uplovila u poduzetničke vode. Preselila je u Monaco gdje njezin dragi živi već deset godina i otvorila tvrtku te radi kao konzultantica za upravljanje ljudskim resursima. Aktivno sudjeluje u suprugovoj zakladi i posvećena je humanitarnom radu.

Čilićeva zaklada pokrenuta je 2016. godine, a sada je raspisala prvi natječaj za stipendiranje talentiranih glazbenika i sportaša. U sve protokole uključena je i zgodna Kristina, koja kaže da je iznimno sretna zbog ovog, ali i nadolazećih projekata.

'Marin i ja smo jako uzbuđeni, no s druge strane osjećamo i veliko olakšanje jer smo realizirali velik projekt u Hrvatskoj. Utrošili smo mnogo vremena i truda u ovaj projekt, a lavina se čini se zakotrljala', rekla je Kristina te najavila brojne humanitarne događaje i koncerte u budućnosti, čiji je glavni cilj prikupljanje sredstava za talentirane mlade ljude koji nemaju adekvatne uvjete za rad i razvijanje.

Otkrila je i kako je jako sretna svaki puta kada se ponovno vrati u Hrvatsku, a posebno Zagreb za koji je vežu divne studentske uspomene. Podsjetimo, Kristina je studirala na Filozofskom i Fakultetu političkih znanosti.

 

Komentari
Broj komentara:0