Vidite prvi

6 MUŠKARACA I 1 PITANJE

„Kada je žena dobra u krevetu?“

Autor:Prvi.tv
Objava:19.10.2017. 19:13
„Kada je žena dobra u krevetu?“
Učitavanje medija preglednika ...

Neke tvoje frendice sasvim prosječno izgledaju, a uvijek imaju nadprosječno dobre frajere? Hm, sigurno su dobre u krevetu, poznaju mušku psihu i znaju kako potpuno zadovoljiti frajera – sigurno si to barem jednom pomislila… Ako misliš da ne znaš što muškarci žele i misle, bez brige - nisi jedina. Međutim, muški um i nije toliko kompliciran te ih nije previše teško „razotkriti". A i mi smo tu da ti pomognemo – pitali smo ih kada je za njih žena dobra u krevetu…

Mario, 28

„Za mene je žena dobra u krevetu kad znam što želi, odnosno kad mi signalizira svoje želje."

Kristijan, 29

„Ni u kom slučaju ne smije biti kruta i nesigurna. Ako samo pasivno leži, seks za mene nema nikakve draži."

Josip, 24

„Meni je najljepši seks kad dobro poznajem partnericu. Ako imamo potpuno povjerenje jedno u drugo, možemo se opustiti i prepustiti užitku."

Lovro, 19

„Za mene je žena dobra u krevetu jedino ako me svaki put oralno zadovoljava. Sorry, ali jednostavno ne mogu zamisliti seks bez toga."

Vilim, 30

„Seks je za mene dobar jedino kad oboje uživamo i zabavljamo se. Također smatram kako se za dobar seks treba potpuno prepustiti mašti."

Zdravko, 33

„Ne smije biti plašljiva ili sramežljiva. Volim kad je otvorena i zaigrana. To ne vrijedi isključivo za seks – nego i inače u životu."

 

Komentari
Broj komentara:0