Vidite prvi

'Tri, dva, jedan –kuhaj!'

Ivan Pažanin vikao na natjecatelje, evo što ga je izbacilo iz takta

Autor:Prvi.tv
Objava:14.2.2018. 17:34
Ivan Pažanin vikao na natjecatelje, evo što ga je izbacilo iz takta
Učitavanje medija preglednika ...

Posljednjih dana žiri showa 'Tri, dva, jedan –kuhaj!' zvuči kao pokvarena ploča. Stalno ispravljanje istih grešaka izludit će Ivana Pažanina, koji večeras neće imati ni snage niti volje biti fin prema natjecateljima, navodi se u najavi emisije koja će biti emitirana od 20 sati na RTL-u.

"Opet nitko ne koristi zvono! Opet radite greške! Kad već ne znate kuhati, iskoristite tu priliku i iskoristite to zvono, gospodo! Nemate se što bojati…", vikao je Pažanin na setu showa, bijesan jer natjecatelji po stoti put rade jedne te iste greške, a ne konzultiraju se s profesionalnim kuharima koji im cijeli dan stoje na usluzi.

Iz takta će ga izbaciti vrlo jednostavne stvari poput uporabe smrznutog povrća iz vrećice te kuhanje neopranih i neočišćenih namirnica, ali i nonšalantnost i manjak entuzijazma kod natjecatelja.

"Želim da ovaj dan što prije završi. Da ga zaboravim… Ne znam kako bih se izrazio, tako da radije pričekajmo kušanje…", kaže Pažanin dok uzrujano hoda po setu showa, uvjeren da u ovoj skupini kandidata nitko ne zna kuhati.

 Danas je pred natjecateljima jako težak zadatak - prvi put ovog tjedna poslužuju tri jela unutar 60 minuta. Hoće li parovi popraviti Pažaninu raspoloženje i raspametiti ga svojim delikatesnim jelima? Tko će dobiti vrlo važan bod i biti blizu prolasku u drugi krug natjecanja?

Komentari
Broj komentara:0