Vidite prvi

Jeremy Clarkson

I drugi topgearovac u bolnici: Obitelj ga moli da prestane piti

Autor:Prvi.tv
Objava:8.8.2017. 20:53
I drugi topgearovac u bolnici: Obitelj ga moli da prestane piti
Učitavanje medija preglednika ...
foto 2foto 1

Nakon nešto manje od dva mjeseca, kad je Richard Hammond hospitaliziran zbog prometnog udesa u Rimčevom super automobilu, Jeremy Clarkson objavio svoju fotografiju iz bolnice.

Glasnogovornica „The Grand Toura" izjavila je: "Jeremy Clarkson je u petak ujutro primljen u bolnicu tijekom obiteljskog odmora u Španjolskoj, a liječi se zbog upale pluća". Pedesetsedmogodišnji voditelj bio je na odmoru na Španjolskom otoku Majorca, gdje se vjerojatno zarazio opasnom virusnom upalom pluća.

Na profilu na Instagramu objavio je fotografiju svoje desne ruke na kojoj se vidi kako su mu stavili drip i bolničke narukvice. Uz sliku je popularni voditelj napisao: „Nije ona vrsta narukvica koje obično nosim kad sam na odmoru."

Izvor blizak voditelju rekao je za The Sun: "Ljudi mu govore kako je neizbježno da razmisli o svom načinu života i da se treba brinuti malo o sebi, mora se odreći pića i stalnog ruženja s ekipom."

Clarkson je u nedjelju objavio poruku na Drive Tribeu: "Hvala vam na dobrim željama. Želim vas obavijestiti kako ću neko vrijeme morati mirovati. Ovo mi je stvarno gnjavaža jer nikad nisam imao slobodan dan otkad sam započeo raditi 1978. godine."

 

Komentari
Broj komentara:0