Vidite prvi

ŽENAMA TISUĆU A MUŠKARCIMA SAMO 10

Deset stvari o kojima muškarci razmišljaju tijekom seksa

Autor:Prvi.tv
Objava:7.9.2017. 17:51
Deset stvari o kojima muškarci razmišljaju tijekom seksa
Učitavanje medija preglednika ...

Suprotno mišljenju da muškarcima tijekom seksa kroz glavu prolazi samo "ovo je dobro" i "nemoj sad nešto zeznuti", postoje još neke stvari o kojima razmišljaju. Dok ženski časopisi često pišu o tome da ženama kroz glavu prolaze tisuće misli tijekom seksa, o ovoj temi rijetko se govori. A potegnuo ju je upravo ženski časopis, Cosmopolitan.

1. Maštarije

Naše misli često odlutaju, nekad kad nam je dosadno, a nekad kad uživamo, primjerice tijekom seksa. Tako je i s muškarcima, koji se znaju uhvatiti kako ne razmišljaju o seksu... Tijekom seksa.

2. "Da vidimo mogu li to izvesti"

Misao koja im prolazi kroz glavu prije svakog zahtjevnijeg položaja, zbog kojeg će mu krv jurnuti i u mozak, ne samo prema penisu.

3. "Nemoj još završiti"

Ne trebamo posebno objašnjavati zašto si ovo mantra.

4. "Vidi li ona što mi je u nosu?"

Seks nas stavlja u položaje u kojima smo ranjivi i izloženi, a kao što i žene razmišljaju o tome kako izgledaju u pojedinoj pozi, iste stvari prolaze kroz glavu i muškarcima.

5. "Baš me zanima koliki je svjetski rekord za trajanje seksa"

Zapravo ih zanima jesu li blizu njegovom obaranju.

6. "Što da radim ako kondom pukne?"

Često razmišljaju kako bi najbrže nabavili novi kondom ako ga nemaju već sa sobom te hoće li morati s djevojkom ići po pilulu za dan kasnije.

7. "Trebam li je gledati u oči?"

Gledanje partnerici u oči je romantično, ali ona može pomisliti da zurite kao manijak. Zamislite da netko tijekom spolnog odnosa netremice zuri u vas.

8. "O, da"

Ukratko, dobro mu je.

9. "Još 30 sekundi i mogu se odmoriti"

Budimo iskreni, seks je maraton za koji je potrebno mnogo energije. Važno mu je znati da će izdržati sprint do kraja i da se neće srušiti prije nego što završi.

10. "Previše razmišljam o svemu"

Ako je prošao kroz svih devet prethodnih stvari na ovom popisu, možda bi se trebao malo odmoriti. Ili isključiti mozak.

Komentari
Broj komentara:0