Vidite prvi

NOVI BEAUTY HIT

Zbogom savršeno oblikovanim obrvama!

Autor:Prvi.tv
Objava:6.1.2019. 18:58
Zbogom savršeno oblikovanim obrvama!
Učitavanje medija preglednika ...

U intervjuu koji je dala za The Cut vlasnica kozmetičkog carstva Huda Beauty i uspješna beauty vlogerica Huda Kattan otkrila je kako je takozvanim 'Instagram obrvama' odzvonilo. Detaljno iscrtavanje i sjenčanje obrva koje je zaludilo žene diljem svijeta ne bi li njihove obrve izgledale nalik onima poput slavnih ljepotica Kim Kardashian i Kylie Jenner u 2019. će, po svemu sudeći, postati 'out'.

Trend kojima su se u posljednje vrijeme okrenuli slavni vizažisti su čupave obrve. Prirodne, razbarušene, neodrezane i bogate obrve postaju sve popularnije u beauty industriji, ali i među slavnim ljepoticama.

"Možda će ovo nekome biti iznenađenje, ali dosadile su mi Instagram obrve, savršene, precizno definirane obrve. U stvari, počela sam uzgajati svoje obrve, jer smatram da će čupave obrve ukoliko ih se pravilno definira postati veliki hit", rekla je 35-godišnja Huda Kattan.

S obzirom na to da je Kattan jedna od začetnica savršeno iscrtanih obrva, uopće ne sumnjamo kako će ovaj novi trend na pomolu uskoro usvojiti svaka žena koja drži do svog izgleda i voli izgledati njegovano.

Kako bi postigli izgled čupavih obrva, olovku zamijenite gelom za obrve koji pakiranjem podsjeća na maskaru. Četkicom lagano začešljajte obrve prema gore i škaricama podšišajte dlačice ukoliko su predugačke te kako bi postigli lijepu liniju obrva.

Uspješna poduzetnica tvrdi i kako će 2019. obilježiti još jedan veliki trend - ružičasti obrazi. "Volim svijetloružičasto rumenilo stavljati na vrhove jagodičnih kostiju i na nos, vrlo nalik babuškama", rekla je Kattan, dodajući kako će efekt vlažne kože lica također biti jednako popularan 2019. kao što je bio protekle godine.

 

 

Komentari
Broj komentara:0