Vidite prvi

Omiljeni jeans

Zašto volimo traperice?

Autor:Prvi.tv
Objava:20.5.2018. 11:21
Zašto volimo traperice?
Učitavanje medija preglednika ...

Prošlo je više od 20 godina od popularnog hita „Ma Daj Obuci Levisice" i više od 100 godina otkada su se pojavile! No i dan danas one su jedne od najtraženijih traperica na svijetu, osobito one vintage koje se danas plaćaju i po nekoliko tisuća dolara. Sve je to dokaz da traperice nikad ne izlaze iz mode i što su starije to su bolje!

Traperice je moguće kombinirati uz SVE! I zato ih i toliko volimo. Nose se u svim prigodama, kako privatnim tako i poslovnim, a izbor je zaista širok, od krojeva do stilova.

Za dobre traperice nikad niste prestari! Ako niste za mlađahne boyfriend krojeve i poderana koljena uvijek se možete odlučiti za klasične krojeve ili trapez koji je posljednjih godina vrlo in. Moguće je naći savršeni model za svaki oblik tijela.

Ono što uvijek tražimo od odjeće je to da je udobna. Traperice su jedan od rijetkih odjevnih komada u kojima ćete se osjećati vrlo udobno  i u kojima ćete istodobno izgledati vrlo moderno i chic. Idealan spoj!

I za kraj ako su vam vaše stare traperice dosadile uvijek možete uzeti škare u ruke i u nekoliko minuta imate nove hlačice za vruće ljetne dane, ali ipak prije toga dobro razmislite, piše stilueta.net.

Komentari
Broj komentara:0