Vidite prvi

moda

Trendi pletivo koje obožavamo u zimskim danima

Autor:Prvi.tv
Objava:1.11.2018. 15:37
Trendi pletivo koje obožavamo u zimskim danima
Učitavanje medija preglednika ...

Svijet pletiva u posljednjih je nekoliko sezona uzbudljiviji no ikad. Trendovi koje viđamo na pletenim puloverima i kardiganima toliko su raznoliki, da bismo do kraja zime mogle isprobavati neke nove i brzo napuštati one stare. A pritom jedan izgleda bolje od drugog i doista je teško odoljeti toj sili odličnog pletiva koja je preplavila modne trgovine.

Pletivo je s nama skoro svakodnevno u jesenskoj i zimskoj sezoni i lako je uklopljivo u sve naše životne stilove, prigode u kojima se najčešće nađemo i kombinacije koje nosimo. Možda najjednostavnija kombinacija o kojoj ne treba pretjerano razmišljati je ona pletiva i trapera, a osim ovog ležernog dnevnog looka, svoj omiljeni pulover probajte zamisliti i u nekoj večernjoj kombinaciji. Sigurno će dobro izgledati uz efektnu kožnu suknju ili suknju s resicama. Par salonki ili gležnjača na petu pomoći će ovaj cool look učiniti još svečanijim, po potrebi.

Danas vam pišemo o još jednom trendi pletivu s kojim ste se imali prilike upoznati još prošle hladnije sezone. Ime mu je chenille, a moguće da ste ga baš u ovom obliku nosili još u djetinjstvu.

 ŠTO JE POSEBNOST CHENILLE PLETIVA?

Chenille puloveri naziv su dobili prema istoimenom materijalu, dobivenom pletenjem baršunastih vlakana. Ovakvi puloveri imaju baršunasti odsjaj i vizualno su vrlo upečatljivi. Svojom teksturom i laganim prelijevajućim sjajem, unijet će dozu živosti i atrakcije čak i u najjednostavniju kombinaciju. A onda je tu i ona nezaobilazna činjenica da su meki na dodir (i na nošenje), topli i jako ugodni, zbog čega se i ove hladnije sezone nameću kao logična shopping investicija kojom ćete dodatno oplemeniti pletivo u svom ormaru.

journal.hr

Komentari
Broj komentara:0