Vidite prvi

BIVŠI DEČKO ČEKA SUĐENJE

Talijanskoj misici bivši dečko bacio kiselinu u lice, gubila je vid...

Autor:Prvi.tv
Objava:17.4.2017. 18:08
Talijanskoj misici bivši dečko bacio kiselinu u lice, gubila je vid...
Učitavanje medija preglednika ...

Gessici Notaro (28), talijanskoj misici i voditeljici, bivši dečko, tjelohranitelj Jorge Edson Tavares nakon prekida u siječnju bacio je kiselinu u lice. Jorge suđenje čeka u zatvoru, a Notaro se oporavljala dva mjeseca u bolnici. Lice joj je trebalo biti prekriveno maskom. Kiselina joj je uništila kožu cijelog lica, a prvih nekoliko dana nakon napada bila je slijepa.

Gessica je odlučila prvi put progovoriti o strašnom napadu koji joj je promijenio život.

"Više ne mogu živjeti kao nekada. Ne smijem ići na sunce i cijelo sam vremena zarobljena ispod maske i lice me boli. Sav svoj novac trošim na lijekove", rekla je Notaro za Daily Mail te dodala da svakih pola sata nanosi kapi za oči i kožu maže posebnim losionima.

"Čak i kada ću se izliječiti, imat ću emocionalne ožiljke do kraja života. Svaki put kada izađem iz automobila i krenem kući, proživljavat ću tu scenu" rekla je Talijanka.

Tavares je Notaro napao jer se nije mogao pomiriti s njihovim prekidom. Ona je nastavila sa svojim životom i našla drugog dečka, no on mjesecima nije popuštao. Pratio ju je i prijetio joj je da će se ubiti, a jednom prilikom 'inscenirao' je samoubojstvo da je preplaši pa ju je dočekao u njenom stanu, viseći na užetu sa stropa.

U siječnju, Jorge joj je prišao kada je izlazila iz auta i istresao joj bocu kiseline u lice, a zatim ju je nagnuo ne bi li se uvjerio da je na nju bacio i posljednju kap.
U tom trenutku, ispričala je Gessica, samo je razmišljala kako da što prije dođe do bolnice.

"Lice mi je gorjelo i istog trena sam počela gubiti vid. No znala sam da što više vremena prolazi, to će mi kiselina više nagristi kožu. Molim sam se u sebi da mi Bog oduzme ljepotu, ali neka mi sačuva vid", rekla je Notaro.

Manekenka i voditeljica također je otkrila da joj je bivši i prijetio s kiselinom, stoga se danima prije napada raspitivala kod kolega kako smije reagirati u slučaju da joj se kiselina nađe na licu. Kolege iz akvarija u kojem je radila su joj rekli da nikako ne ispire lice vodom, a ona je zaključila da će sa sobom u autu nositi kacigu. No to nikada nije napravila. Prijetnje je prijavila policiji, a Tavares je dobio zabranu pristupa.

Kada je skinula prve povoje koje je dobila u bolnici nakon napada, lice joj je, priča, bilo tamno smeđe i zeleno.

"Bila sam prestravljena, ali onda sam se fokusirala na svoje oči, za koje kažu da su ogledalo duše. U očima sam se prepoznala. Rekla sam si: 'OK je, još sam uvijek to ja'", kazala je Gessica te dodala da su joj i usne ostale neoštećene.

Talijanka će morati čekati godinu dana prije no što smije početi s plastičnim operacijama. Smatra da neće imati problema s vraćanjem starog izgleda, jer su joj ostale 'crte lica'.

Komentari
Broj komentara:0