Vidite prvi

WORLD TOP MODEL

Prestižna titula stigla u Hrvatsku, 17-godišnja Lara pomela konkurenciju

Autor:Prvi.tv
Objava:18.12.2016. 19:59
Prestižna titula stigla u Hrvatsku, 17-godišnja Lara pomela konkurenciju
Učitavanje medija preglednika ...


 
Lara Spajić (17) napravila je jedan od najvećih uspjeha hrvatskih modela na svjetskom izboru World Top model koji se održao 17.12.2016 godine u Milanu i osvojila titulu World Top Model 2016.
Lara Spajić , pobjednica izbora World Top Model Croatia je među 40 finalistica iz cijeloga svijeta zapanjila modni svijet i svojim jedinstvenim pristupom , izuzetnom samouvjerenošću i samopouzdanjem ,svojim znanjem i izgledom doslovno pomela svoju konkurenciju. Pobjedom na tom prestižnom natjecanju modela osigurala je ugovor u vrijednosti 200.000 Eura s jednom od najvećih svjetskih modnih agencija MAJOR Model Management iz Milana. Među članovima žirija bili su predstavnici nekoliko modnih agencija iz Europe i Amerike, priznati talijanski dizajneri i osobe iz modnog svijeta . Mjesto prve pratilje osvojila djevojka, model iz Perua( Arlete Rujel delSolar) , dok je model iz Rumunjske osvojila titulu druge pratilje, prenosi Net.hr.

Ovim velikim uspjehom hrvatske predstavnice na svjetskom natjecanju, možemo biti zahvalni i UMAH Udruženju manekena Hrvatske i Sandri Šerbec, vlasnici licence za Hrvatsku koji su svojim izborom u Zagrebu (listopad.2016.) napravili pozitivan pomak u hrvatskom modelingu i predstavljanju modela u inozemnom modnom svijetu. Svojim dugogodišnjim radom i uspješnom suradnjom sa svim hrvatskim modnim agencijama, UMAH je ponovno pokazao da naši modeli zaista pripadaju u vrh svjetske mode.
Naravno da zasluge za ovako veliki uspjeh ima i Larina matična modna agencija Talia model i gđa. Tihana Harapin Zalepugin , čijim je zaslugama Lara i dobila potrebno znanje,samopouzdanje i samouvjerenost.

Ovom pobjedom na svjetskom izboru , mlada Lara otvorila si je vrata svjetskih modnih pista i sigurni smo da je ovo samo početak njezine daljnje vrlo uspješne karijere u svijetu modelinga .

Komentari
Broj komentara:0