Vidite prvi

#INSPO

Pangeejumping: Mostarka na moru

Autor:Prvi.tv
Objava:11.4.2018. 21:19
Pangeejumping: Mostarka na moru
Učitavanje medija preglednika ...
Fotografija 5Fotografija 4Fotografija 3Fotografija 2Fotografija 1

Mostarka na moru – tako joj piše u opisu Instagram profila! I zaista je tako, morem i plavetnilom okupane fotografije pričaju posebnu priču. Sigurni smo da već znate o kome je riječ! Dubrovnik, more, sunce, hrana i detalji – dobrodošli na Pangeejumping instagram profil. Inspiracija je mnogima, a u nastavku pročitajte što je to ''natipkala'' za našu #INSPO rubriku...

Za početak našeg razgovora, tko je zapravo Pangeejumping?

Pangeejumping je jedan blesavi tipični strijelac, veseo, glasan, pristupačan, stalno u pokretu, sportski tip, vječiti hedonist, i zaljubljenik u prirodu..

Mostarka na moru, stoji u opisu vašeg instagram profila. Pa kako se „našla" i snašla Mostarka na moru. Nedostaje li vam Mostar?

Ova Mostarka ne voli hladnoću, navikla sam na vrućinu, obožavam more, oduvijek sam a mislim da sad još i više..i definitivno život na moru ima neku čar.. 
A Mostar, to je ljubav koju ništa ne može nadmašiti..taj grad jednostavno voliš a ne znaš objasniti zašto ni kako..

Vaše fotografije svakodnevno oduzimaju dah, inspiriraju i osvježavaju instagram naslovnice. Kako pronalazite inspiraciju za pozitivne i simpatične objave?

Što se tiče objava, uglavnom napišem što mi padne na pamet u tom trenutku, nisam   baš talentirana za stihove i dubokoumne izreke, tako da ni ne pokušavam, hehe..

Vaš profil prati više od 16 tisuća ljudi, jeste li se ikada mogli to uopće zamisliti?

Nekako su se nanizali da ni sama ne znam kako..drago mi je naravno da im se sviđaju moje objave, iako ih je dosta "neaktivnih".

Što mislite da je privuklo ljude na vaš profil?
Uglavnom mi napišu kako vole moju energiju koju prenosim preko slike, vedrinu i da ih često moje slike mora liječe..tako da mislim da su to razlozi što me ljudi prate..

Što vam je sve ova društvena mreža donijela u život? Jeste li imali negativnih iskustava? Instagram mi dođe kao hobi, oduvijek sam voljela štrokati, pozirati, tako da uživam u tome i nađem svakodnevno inspiraciju..tako da mi je instagram donio samo lijepa iskustva, niti jedno negativno, lijepa poznanstva i čak dobre prijatelje koje vjerujem da ću čuvati dugo..

Što je potrebno za dobru fotografiju?

Po meni, važna je svjetlost da bi slika bila dobra..a danas su sve slike više manje na instagramu jako slične, tako da baš volim vidjeti nešto drukčije, općenito profil koji je neobičan, koji nije previše jednoličan..

Kvalitetu vaših sadržaja prepoznali su i brojni brendovi, kako ste ostvarili suradnje?

Moja prva suradnja je bila sa DW i iskreno nisam mogla doći k' sebi, baš me iznenadilo i obradovalo..i tako su se nekako nizale jedna za drugom, nekima se obradujem više nego drugima ali nikad nisam prihvatila neku suradnju eto tek tako..čak sam nerado neke i odbila jer stvarno volim reklamirati samo ono što mi se sviđa i što bi osobno nosila..

I za kraj, pet neobičnih riječi kojih ste naučili živeći u Dubrovniku?
Kotula, fjoka, gambela, balančane, bavarin

Komentari
Broj komentara:0