Vidite prvi

NAMIJENJEN ŽENAMA S VELIKIM GRUDIMA

Novi trend: Patentni ručnik za ženske grudi, žene širom svijeta oduševljene

Autor:Prvi.tv
Objava:10.8.2017. 10:22
Novi trend: Patentni ručnik za ženske grudi, žene širom svijeta oduševljene
Učitavanje medija preglednika ...

Najnoviji trend u svijetu mode je "Ta Ta Towel" ručnikza ženske grude. Dizajnirala ga je Erin Robertson iz Los Angelesa, a žene širom svijeta oduševljene su njenom idejom i ručnikom za grudi koji je napravljen od mekanog materijala i brzo se suši.
Erin kaže da je ne ideju došla nakon što nikako nije mogla spriječiti znojenje prilikom spremanja za izlazak.

"Sve sam pokušala i ništa nije uspijevalo. Dok bih sušila kosu razmišljala sam kako mora postojati nešto što će spriječiti da se znojim", rekla je.

Nakon što je došla na ideju da napravi mali ručnik koji obmotava grudi, pregledala je nekoliko YouTube tutorijala o šivanju. Tvrdi kako je ovaj peškir veoma učinkoviti, jer spriječava osip koje žene dobiju u predjelu stomaka i grudi zbog prisutnosti vlage.

Ovaj proizvod je najviše namijenjen djevojkama koje imaju velike grudi, a odlična je solucija za za žene koje doje i koje imaju osjetljive grudi i bradavice.

"Bez obzira jeste li u spa centru, teretani ili šetate u svom domu - Ta-Ta Towl je novi najbolji prijatelj vaših grudi", napisala je Robertson na Instagramu.


"Na moje veliko iznenađenje, pokazalo se kako nije ono što sam mislila već je rješenje za znoj zapravo rješenje za brojne probleme sa kojima se žene suočavaju", rekla je.

Neočekivano veliki broj žena oduševljen je idejom ručnika za grudi koji je moguće naručiti online po cijeni od 45 dolara.

Komentari
Broj komentara:0