Vidite prvi

REPREZENTATIVAC

Najzgodniji hrvatski nogometaš je Lovren: potvrdilo 9000 žena

Autor:Prvi.tv
Objava:12.7.2018. 11:08
Najzgodniji hrvatski nogometaš je Lovren: potvrdilo 9000 žena
Učitavanje medija preglednika ...

Dejan Lovren je najzgodniji hrvatski nogometni reprezentativac. Tako su odlučile čitateljice portala Zadovoljna.hr u velikoj anketi uoči utakmice s Rusijom.

U anketi je sudjelovalo više od 18.400 čitateljica od čega je više od trećine (6500) glasalo za 188 centimtara visokog braniča rođenog u Zenici koji u hrvatskoj reprezentaciji s ponosom nosi dres s brojem 6.

Dejan je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji nedavno proslavio svoj 29. rođendan, a prvi put zaigrao je za hrvatsku A reprezentaciju prije 9 godina, na poziv tadašnjeg izbornika Slavena Bilića.

Otac šestogodišnje kćerkice Elene i trogodišnjeg sinčića Josipa u Rusiji briljira, a svojiim fantastičnim obranama i blokovima proglašen je jednim od junaka utakmice s argentinskom reprezentacijom.

U ovoj anketi Dejan Lovren je s trona najzgodnijeg hrvatskog reprezentativca skinuo Vedrana Ćorluku, koji se obično nalazi na vrhu ovakvih ljestvica u posljednjih nekoliko godina. U anketi Zadovoljne.hr Vedran je dobio oko tri puta manje glasova od Dejana, odnosno za njega je glasalo 2448 dama.

Ivan Rakitić našao se na trećem mjestu ljestvice najzgodnijih hrvatskih reprezentativaca s 2165 glasova što je svega dvadesetak glasova više od četveroplasiranog Ante Rebića, dok je peto mjesto dano napadaču Andreju Kramariću koji je prikupio 1825 glasova čitateljica našeg portala.

Komentari
Broj komentara:0