Vidite prvi

novitet

Na tržište dolazi novi beautyblender i ima posebnu svrhu

Autor:Prvi.tv
Objava:13.2.2018. 18:23
Na tržište dolazi novi beautyblender i ima posebnu svrhu
Učitavanje medija preglednika ...

Beauty blenderi, otkada su stigli na tržište, drže se na tronu uz vječne kistove za šminku i ne misle tako skoro s njega sići. Koliko god novih izuma bilo sa silikonskim spužvicama, žlicama i lopaticama, on još uvijek drži jednu od glavnih uloga.

Ako koristite isključivo beautyblender za nanošenje gotovo svih tekućih proizvoda, ne krivimo vas jer i sami činimo isto. Problem nastane ako koristimo različite nijanse za određene dijelove lica i samo nižemo sloj na sloj. Nakon što nanesemo puder i korektor, ako pokušate staviti tekući highlighter primijetit ćete da mu intenzitet nije jednak kao što je bio kada ste napravili swatch. Beautyblender je doskočio tom problemu i predstavio Beautyblender Cheeky.

Ovaj popularno beauty pomagalo dolazi u novoj veličini koja je pogodna za nanošenje highlightera i proizvoda koji daju sjaj jagodičnim kostima. Po čemu je ovaj blender drugačiji? Osim što dolazi u dvije nove boje, koraljnoj i sivoj, nešto je manji zbog čega ćete postepeno moći dodavati proizvod i nadograđivati highlighter u procesu šminkanja. Više ne morate biti u strahu da ćete izgledati poput disco kugle, jer novo izdanje beauty blendera dostupno je na tržištu za 16 dolara, što je cijena niža od originalnog izdanja.

Komentari
Broj komentara:0