Vidite prvi

postale su obvezni modni komad

Modni promašaj: 3 boje tajica koje zaslužuju veliko NE

Autor:Prvi.tv
Objava:7.1.2018. 20:20
Modni promašaj: 3 boje tajica koje zaslužuju veliko NE
Učitavanje medija preglednika ...

1. Bijele tajice 

Bijele tajice prije svega su magnet za mrlje i prljavštinu. Za razliku od njezine suparničke crne boje koja vizualno sužava, bijela boja ima potpuno suprotan efekt te će vašim nogama "dodati" pokoji centimetar.

Isto tako, ova boja ocrtava i najmanji detalj na vašem tijelu te ističe nepravilnosti, a kada se rastegne materijal često postaje proziran što nikako ne laska vašem stajlingu. Volite li bijelu boju, potražite tajice ukrašene uzorkom ili naglašenom teksturom.

2. Svijetlo sive tajice

I dok se razne nijanse tamnih tonova mogu uklopiti u svaki stajling, svijetlo sive tajice nimalo ne laskaju vašoj figuri. Ovaj materijal vrlo brzo se prilagođava obliku vašeg tijela i također postaje priziran te naborima naglašava intimne tijela koje ne želite staviti u prvi plan. 

To se posebno odnosi na dijelove kod prepona te na stražnjici. Isto tako, na svjetlo sivoj podlozi koja je osjetljiva na prljavštinu mokre mrlje postaju vrlo tamne, što nikako ne izgleda lijepo ako se uznojite ili pak sjednete na mokru klupu ili stolicu. 

Ako volite sivu u svijetlijoj nijansi, pronađite isprane tajice koje imitiraju traper ili neke s laganim uzorkom.

3. Tajice boje kože

Ako ste pomislili da tajice koje imitiraju prirodnu boju kože mogu izgledati zanimljivo i efektno, varate se. Naime, osim što ćete izgledati kao da ste zaboravili odjenuti hlače, ova boja nimalo ne laska figuri.

Također ne nalikuje vašoj prirodnoj boji i teksturi kože te zbog toga efekt koji stvara nikada ne izgleda lijepo i prirodno. Jedini prolaz boja kože ima ako je ukrašena zanimljivim, šarenim uzorcima.

Komentari
Broj komentara:0