Vidite prvi

PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON NESREĆE

Manekenka pokazala unakaženo lice nakon napada kiselinom

Autor:Prvi.tv
Objava:20.4.2017. 21:26
Manekenka pokazala unakaženo lice nakon napada kiselinom
Učitavanje medija preglednika ...
foto 01

Gessica Notaro, talijanska manekenka i televizijska voditeljica kojoj je bivši dečko bacio kiselinu u lice napokon je skinula zaštitnu masku i pojavila se na televiziji prvi put nakon nesreće.

Gostovala je u emisiji Maurizia Costanza kako bi podijelila svoju priču. Prvo se u studiju pojavila sa šalom preko lica, ali ga je ipak odlučila skinuti.

"Želim da vidite što mi je učinio. To nije ljubav", rekla je, prenosi Index.

Dva je mjeseca provela u bolnici u Riminiju, zatvorena u vrlo strogim uvjetima, liječeći ozljede koje joj je nanio bivši dečko, tjelohranitelj Jorge Edson Tavares.

Prije napada bila je jedna od najljepših žena u Italiji, ali tvrdi da ne žali zbog izgleda.

Manekenka strahovito unakažena nakon napada bivšeg dečka: "Ispodmaske nalazi se užas"

"Dok mi je kiselina grizla lice molila sam Boga da uzme moju ljepotu, ali da mi ostavi vid", izjavila je Gessica.

Tavaresa je upoznala prije tri godine dok su oboje radili u akvariju, a za vrijeme liječenja je s posjetiteljima mogla razgovarati kroz stakleni zid.

Oporavila se dovoljno da skine zaštitnu masku s lica, ali mora čekati još godinu dana kako bi se mogla podvrgnuti plastičnoj operaciji koja bi joj rekonstruirala unakaženo lice.

Na lijekove, kapi za oči i losione koji joj ublažavaju bol troši 600 eura mjesečno. Tavares koji poriče napad trenutno je u zatvoru i čeka suđenje, prenosi Daily Mail

Komentari
Broj komentara:0