Vidite prvi

ljepota

Kreme protiv bora trebale biste početi koristiti puno ranije no što mislite

Autor:Prvi.tv
Objava:26.12.2018. 18:17
Kreme protiv bora trebale biste početi koristiti puno ranije no što mislite
Učitavanje medija preglednika ...

Sigurno ste nekoliko puta u životu čule izreku: "Koža pamti."

Osim što je istinita, ova izreka važna je za sve djevojke koje ne pridaju puno važnosti njegi kože u dvadesetima, jer misle da to neće ostaviti trag ili uzrokovati bore u budućnosti.

Da biste odgodili znakove starenja što je duže moguće, važno je već u tinejdžerskimm danima steći naviku redovitog čišćenja i hidratacije kože. Kvalitetni proizvodi i pažljivo odabrani sastojci ključne su stavke na kojima će vam vaša koža zahvaljivati čitav život.

Što se tiče pojave prvih bora, tu važnu ulogu igra i genetika. Kod nekih se one pojave u kasnim dvadesetima, a kod nekih tek u četrdesetima.

Naravno, vi ne možete pretpostaviti kada će se one početi pojavljivati pa biste zato trebale, zbog prevencije, početi s uporabom anti-age proizvoda već s 26 godina, piše Cosmopolitan. Vaša koža nakon 25. godine života postaje manje elastična i suha što pogoduje nastanku bora bolje nego bilo što drugo.

Svako jutro nanesite i kremu sa zaštitnim faktorom, a navečer, nakon čišćenja, nahranite kožu hranjivom hidratantnom kremom s anti-age svojstvima, piše Index.hr.

 

Komentari
Broj komentara:0