Vidite prvi

OSMJEH

Jednostavni trikovi za savršen osmjeh na fotografijama

Autor:Prvi.tv
Objava:7.8.2018. 19:22
Jednostavni trikovi za savršen osmjeh na fotografijama
Učitavanje medija preglednika ...

Ako mislite da se s darom fotogeničnosti morate roditi – griješite. Svako može izgledati dobro na fotografijama, važne su samo poza i priprema. Možda se ne osjećate najugodnije kada vas neko fotka pa se ne možete opustiti da se spontano nasmijete, a da to ne izgleda čudno i ukočeno. Zato postoje trikovi s kojima ćete "lažirati" savršen osmijeh, a niko neće znati da ste se potrudili i da to nije vaš prirodni osmijeh.

Nasmijte se očima

Opustite lice, počnite širiti usne u osmijeh, a pritom malo zaškiljite kako bi vam i oči sudjelovale u osmijehu. 

Nasmijte se na glas

Možda vam u tom trenutku ništa nije smiješno, međutim ako samo proizvedete "ha-ha" zvuk i pokušate se glasno nasmijati kao da oponašate svoj smijeh, automatski će se pojaviti vaš prirodni, široki osmijeh koji će biti fokus fotografije. 

Napravite lažni face lifting

Pokušajte se ponašati kao da vam neko zateže lice ili da želite lagano napućiti usne, podići obrve i jagodice obraza, a glavni fokus stavite na nos koji mora ostati opušten kako ne biste automatski počele širiti nosnice.

Spustite glavu i zatvorite oči prije fotkanja

Nekoliko trenutaka prije fotografiranja spustite glavu tako da vam kosa pada preko lica bez da ga dodiruje i zatvorite oči. Trenutak prije fotografije zamahnite glavom i otvorite oči, a usne raširite u veliki osmijeh, prenosi azra.

 

 

Komentari
Broj komentara:0