Vidite prvi

TOP MODEL SA SAMO 17 GODINA

Gruđanka Lara Spajić je najljepši model na svijetu!

Autor:Prvi.tv
Objava:20.12.2016. 13:06
Gruđanka Lara Spajić je najljepši model na svijetu!
Učitavanje medija preglednika ...

Lara Spajić ovih je dana jedno od najmoćnijih imena u svijetu modelinga i manekenstva, jer je sa samo 17 godina postala svjetski top model!

A ona je, kako je sama potvrdila za portal Grude.com, Gruđanka. Otac joj je iz Pocrta, iz mjesne zajednice u općini Grude. Najboljim i najljepšim svjetskim modelom izabrana je u Milanu, u prijestolnici mode, a iza sebe je ostavila 40 djevojaka iz cijeloga svijeta.

Treba li reći da je prije toga bila najljepši model u Hrvatskoj. Najbolji i najljepši model svijeta živi u Zagrebu, a ovom pobjedom postala je dio jedne od najvećih svjetskih modnih agencija „Major Model Management", čime je osigurala ugovor od 200 tisuća eura.

Za Grude.com, Lara Spajić dala je ekskluzivni intervju gdje je govorila o svojoj pobjedi, kao i svojim Grudama, rodnom mjestu svog oca. Na pitanje kako se osjeća nakon pobjede u Milanu kazala je da se osjeća sjajno, jer su joj se otvorila nova vrata u svijetu mode, ali isto tako podvukla je da se ne osjeća ništa drukčijom nego prije izbora.

- Ne doživljavam sebe kao najljepšu manekenku svijeta nego kao običnu djevojku koja želi ostvariti svoje snove, budući da mi se već pružila takva prilika. Svijet modelinga prvenstveno shvaćam kao hobi i nije mi glavni prioritet u životu zbog škole, tako da sve to radim kroz zabavu i uživam u tome – kazala je ova ljepotica.

Ona je dodala da voli posjetiti Pocrte i svoju rodbinu kada su praznici, te da se nada da će uskoro opet ići tamo.

- Još se nisam odlučila šta bih htjea studirati poslije srednje škole, ali razmišljam o studiju neke od društvenih znanosti – kazala je, te napomenula da su loši komentari prema njoj rijetki, a i ako se nađe pokoji ne obazire se na njih.

Voli ići u rodno mjesto svoga oca.

- Obožavam i jedva čekam provoditi vrijeme s rodbinom, rekla je. Ispričala e da su joj roditelji dali ime Lara jer je romantično i nježno, a i zbog specifičnosti jer u to vrijeme nije bilo često ime. Svojim Gruđanima zaželjela je sretne božićne i novogodišnje praznike.

 

Komentari
Broj komentara:0