Vidite prvi

RIJEŠILA SE BRITVICE ZAUVIJEK

Fitness trenerica nije brijala noge godinu dana, zagovara prirodnu ljepotu

Autor:Prvi.tv
Objava:17.4.2017. 14:48
Fitness trenerica nije brijala noge godinu dana, zagovara prirodnu ljepotu
Učitavanje medija preglednika ...

Fitness blogerica Morgan Mikenas sa svojih sedam tisuća pratitelja na Instagramu podijelila je fotografiju svojih dlakavih nogu i pazuha, nadajući se kako će ih potaknuti da prihvate prirodnu ljepotu.

Fotografije su u međuvremenu završile na naslovnicama većine stranih medija.

Morgan na svom Instagram profilu uglavnom objavljuje fotografije svog tijela nakon što se počela baviti bodibildingom. Kako je ispričala, kad je imala 11 ili 12 godina na tjelesnom su joj se rugale druge djevojčice zbog njenih dlakavih nogu, nakon čega je pobjegla kući i pitala mamu može li je naučiti kako se briju noge.

Nakon godina depilacije prošle godine odlučila je baciti britvicu zauvijek, a od početka 2016. godine nije brijala ni noge ni pazuhe.

U videu koji je objavila na YouTubeu objasnila je zašto je odlučila da joj depilacija ne treba.

"Postoji više razloga zašto sam to odlučila, oduzimalo mi je previše vremena. Predugo je to sve, tuširanje, brijanje svega, pranje kose, pranje tijela... Jednostavno jednog dana sam rekla da to više neću raditi. Kad su dlačice narasle shvatila sam da je to zapravo jako ugodno, prilično su meke. Kad se brijete dlačice su kratke i bockave pa je to još jedan razlog zašto se sad ne brijem", ispričala je.

"Ne želim da svi na svijetu prestanu brijati svoje pazuhe i noge. Samo želim inspirirati druge, bitno je ono što je vama ugodno", rekla je. 

 

Komentari
Broj komentara:0