Vidite prvi

Nagradni natječaj

Dan žena u Mepas Mallu

Autor:Prvi.tv
Objava:14.2.2018. 10:08
Dan žena u Mepas Mallu
Učitavanje medija preglednika ...

Ne postoje riječi kojima možemo zahvaliti ženama za sve ono što one jesu.

Svojom toplinom i nježnošću one donose sklad i mir kada nam je najviše potreban. Više nego ikad potrebno je pokazati im koliko nam uistinu znači njihova riječ potpore, nježan pogled i najudobniji zagrljaj.

Ne zaboravite ove godine 08.03. s velikim ponosom proslaviti Međunarodni Dan žena sa svojim majkama, sestrama, djevojkama i prijateljicama.

Budite im podsjetnik na sva divna djela kojima su učinila ovaj svijet boljim mjestom za život i pokažite im da se njihova dobrota uvijek i svugdje širi poput ljubavi kojoj nema kraja.

Kako bi obilježio ovaj posebni praznik Mepas Mall je pripremio nagradni natječaj - Dan žena u Mepas Mallu.

Sve što je potrebno za sudjelovanje je ostvariti kupovinu u iznosu od 20KM u bilo kojoj radnji u centru u periodu od 10.02. do 07.03.2018. godine.

U Facebook aplikaciju http://bit.ly/dan_zena_mepas_mall upišite osobne podatke, broj računa i osvojite Philips high end uređaje za sušenje i oblikovanje kose i Lumeu Prestige koji će svojom snagom i optimalnim rezultatima oduševiti svaku ženu.

Uljepšajte dragim ženama svakodnevnicu uz Philips DryCare Prestige sušilo koje štiti i njeguje kosu iznutra, te StyleCare Prestige Auto Curler za kovrče i Philips StraightCare Sublime aparat za ravnanje kose s kojima u jednom potezu postižu željene rezultate.

Svaku damu oduševit će i Philips Lumea Prestige uređaj za otklanjanje dlačica uz koji će koža bit mekana poput svile.

Sigurni smo da će svaki od ovih aparata oduševiti vaše majke, prijateljice, djevojke i sestre, stoga požurite i sudjelujte u našem natječaju, te osvojite vrijedne nagrade koje će sigurno izmamiti osmijeh dragoj ženi.

Svim pripadnicama ljepšeg spola od srca želimo sretan Dan žena!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Komentari
Broj komentara:0