Vidite prvi

kazalište

U nedjelju izvedba predstave „Sarmica“ u Gradnićima

Autor:Prvi.tv
Objava:9.8.2018. 10:07
U nedjelju izvedba predstave „Sarmica“ u Gradnićima
Učitavanje medija preglednika ...

U nedjelju, 12. kolovoza, u župnoj dvorani u Gradnićima s početkom u 20 sati, bit će izvedena kazališna predstava „Sarmica".

Izvedbu predstave u Gradnićima organizira Kulturno-informativni centar Čitluk u suradnji s HKUD „Didak" i Župom Gradnići, a u predstavi kazališne grupe „Lectrium" iz Zagreba glume: Ksenija Pajić, Duško Valentić i Mladen Čutura.

– Nakon niza zabavnih, kulturnih, športskih i koncertnih događanja koja se ovoga ljeta održavaju u našoj općini, željeli smo dati svoj doprinos obogaćivanju kulturnog života i to izvedbom urnebesne, više puta nagrađivane komedije „Sarmica" autora Milana Grgića u izvedbi Kazališne grupe „Lectirum" iz Zagreba, u kojoj glume poznata glumačka imena: Ksenija Pajić, Duško Valentić i Mladen Čutura – poručuju iz Kulturno-informativnog centra Čitluk.


Kulturno-informativni centar Čitluk za mjesto održavanja predstave izabrao je Gradniće kako bi i na ovaj način čestitao članovima dramske sekcije HKUD Didak na uspjesima koje ova amaterska glumačka sekcija postiže u kontinuitetu.

– Ovo je svojevrstan poklon KIC-a Čitluk za sve članove HKUD-a Didak a poglavito za članove dramske sekcije koji već nekoliko godina sa svojim predstavama dobivaju prestižne nagrade kako u BiH tako i u republici Hrvatskoj. Želimo im da nastave s još većim žarom i uspjehom – poručili su iz KIC-a Čitluk.

Ulaz na predstavu je slobodan.

brotnjo.info

Komentari
Broj komentara:0