Vidite prvi

sutra u mostaru

Šesti festival za djecu

Autor:Prvi.tv
Objava:17.4.2018. 11:45
Šesti festival za djecu
Učitavanje medija preglednika ...

U srijedu, 18.4.2018. sa početkom u 11:00 na igralištu Gimnazije Mostar će se održati zabavni program šestog dječijeg festivala u Mostaru. Festival pod nazivom "Festival za djecu Mostar" humanitarnog je karaktera posvećen djeci i omladini sa posebnim potrebama i održava se u organizaciji Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC Mostar).

U sklopu programa festivala ove godine sudjeluje preko 300 mališana i volontera koji će uz prigodan program obradovati i zabaviti sve posjetitelje festivala. Svojim izvedbama i koreografijama će se predstaviti institucije "Los Rosales", OŠ za djecu sa posebnim potrebama Mostar, Vrtić "Radobolja", "Sveta Obitelj", JU Dječiji Dom Mostar, JU Dječiji vrtići Ciciban, a poseban dio programa čine gostujuće izvedbe PS Mo Stars i Baletne skupine Arabesque.

U suradnji sa Sportskom Akademijom Mali Most za učesnike će ove godine biti organizirane i posebne sportske igre i takmičenja uz prigodne nagrade za pobjednike.

Festival također nudi vesele i zabavne likovne i umjetničke radionice, te face-painting za sve mališane i posjetitelje ovog događaja.
Za zabavu i radost mostarskih mališana c´e se pobrinuti i UWC Mostar klaunovi, te animatori Mickey i Minnie Mouse, Spužva Bob, Hello Kitty i Our Kids Medo.

Posjetitelji Festivala će pored zabavnog dijela programa moći posjetiti štandove partnera Festivala koji će predstaviti svoje radove i rukotvorine institucija za djecu i omladinu sa posebnim potrebama, a ovom prilikom će prijateljima Festivala biti uručene i posebne zahvalnice povodom pet godina uspješne suradnje, priopćena je iz Ureda za odnose s javnošću UWC Mostar.

Komentari
Broj komentara:0