Vidite prvi

NAKON SKANDALA S KEVINOM HARTOM

Nakon 30 godina dodjela Oscara neće imati voditelja

Autor:Prvi.tv
Objava:11.1.2019. 9:07
Nakon 30 godina dodjela Oscara neće imati voditelja
Učitavanje medija preglednika ...

Nakon poprilične muke vezane uz potragu za zamjenom glumca Kevina Harta, ovogodišnja dodjela Oscara neće imati domaćina.

Kako navodi Variety, Oscar će poprimiti novi format, producenti će najavljivati poznate osobe koje će prezentirati razne segmente. Prijenos će praznine koje je ostavio Hart ispuniti glazbenim parodijama zbog uspjeha filmova kao što je primjerice "Zvijezda je rođena", tvrde insajderske informacije.

Posljednji put kada ova večer nije imala domaćina bilo je u ožujku 1989., a počela je lošim i često ismijavanim glazbenim brojem, parodijom pjesme "Proud Mary" koju su izveli glumac Rob Lowe i Snjeguljica. Tu dodjelu, prozvanu jednom od najgorih u povijesti, producirao je redatelj Allan Carr, najpoznatiji po filmu "Grease". On se od ovog katastrofalnog neuspjeha nikada nije oporavio, više nije radio u Hollywoodu te je umro deset godina poslije.

Hart je od uloge domaćina odstupio 6. prosinca, danima nakon što ga je Akademija filmskih umjetnosti i znanosti odabrala u dugoj potrazi zbog padanja gledanosti prijenosa. No javnost nikako nije bila zadovoljna izborom Harta zbog komičarovih prijašnjih homofobnih tvitova i šala.

Kevin je, pod pritiskom Akademije da se formalno ispriča, prvo rekao da se ne namjerava osvrtati na ono što je izjavio u prošlosti te da više nije takav čovjek, no kasnije tog dana otkazao je nastup tvrdeći da ne želi odvlačiti pozornost od talentiranih glumaca i ispričao se zbog homofobnih tvitova.

 

Komentari
Broj komentara:0