Vidite prvi

vječna priča o odnosu puka i umjetnika

Na repertoaru HNK Mostar predstava “Meštar”

Autor:Prvi.tv
Objava:2.10.2017. 14:21
Na repertoaru HNK Mostar predstava “Meštar”
Učitavanje medija preglednika ...

„Meštar" Nedjeljka Fabria, drama iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, vječna priča o odnosu puka i umjetnika, kao i velikog vođe i umjetnika, smještena je u vrijeme života i smrti genija renesanse Michelangela Buonarottija, kipara, slikara, graditelja, pjesnika. „Meštar" na pozornici Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru, osim što je to što piše autor drame akademik Nedjeljko Fabrio, on je i mogućnost prepoznavanja istog problema i odnosa u našem aktualnom vremenu, ali i mogućnost zadovoljstva gledanja spomenute priče u izvedbi glumaca HNK Mostar: Roberta Pehara, Mire Barnjaka, Angele Bulum te Velimira Pšeničnika Njirića, koji je ulogom Meštra, izborom komada te njegovom režijom 2016. godine obilježio 40 godina profesionalnog umjetničkog rada.

Ulaznice za predstavu po cijeni od 10 KM, odnosno za studente, umirovljenike i učenike 5 KM, mogu se kupiti na blagajni kazališta svakim radnim danom od 10 do 15 sati ili rezervirati:

·         telefonom na broj 063 317 348

·         putem  Facebook stranica Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru te HNK za studente, studenti za HNK

·         porukom na adresu e-pošte info@hnkmostar.ba

Studenti Sveučilišta u Mostaru i za ove predstave s redovitog repertoara HNK Mostar mogu iskoristiti vaučere koji ih čekaju u prostorijama Studentskog zbora ili na blagajni HNK Mostar, ali uz obaveznu prethodnu rezervaciju.

Komentari
Broj komentara:0