Vidite prvi

16. i 17. lipnja

Mostar domaćin Državnog prvenstva u modernim plesovima BiH

Autor:Prvi.tv
Objava:12.6.2018. 11:16
Mostar domaćin Državnog prvenstva u modernim plesovima BiH
Učitavanje medija preglednika ...

Državno prvenstvo BiH u modernim plesovima 2018. održat će se 16. i 17. lipnja u Mostaru, u organizaciji Saveza modernih plesova u Bosni i Hercegovini i tehničkog realizatora Športskog plesnog kluba (ŠPK) Zrinjski iz Mostara.

U povodu prvenstva u četvrtak, 14. lipnja, u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača" u 19 sati održat će se konferencija za medije na kojoj će se obratiti predsjednik Saveza Modernih plesova Velibor Srdić i predsjednica ŠPK Zrinjski Marina Čerkuč.

Na prvenstvu će sudjelovati preko 1000 plesača iz 25 plesnih klubova širom BiH, a Mostar će tako nakratko biti prijestolnica plesa za sve one koji žele biti najbolji te se na temelju ostvarenih rezultata plasirati na svjetska natjecanja, priopćio je ŠPK Zrinjski.

Prvenstvo će se održavati u Kosači, a ceremonija svečanog otvaranja natjecanja planirana je u subotu, 16. lipnja, u 18 sati kada će se održati finale juniorskih i odraslih kategorija u Performing Arts disciplinama. Nedjelja je rezervirana za Street plesove i plesove u paru, navodi se u priopćenju.

Komentari
Broj komentara:0