Vidite prvi

HNK MOSTAR

''Ladies In by Jana'' od sutra i u Mostaru

Autor:Prvi.tv
Objava:20.3.2017. 10:34
''Ladies In by Jana'' od sutra i u Mostaru
Učitavanje medija preglednika ...

Mostar će 21. ožujka  postati bogatiji za još jedno kulturno događanje, jedinstveni event u okviru projekta ''Ladies In by Jana'', koji će jednom mjesečno u Hrvatskom narodnom kazalištu okupljati poslovne dame ove regije.

''Ladies In by Jana'' održava se već tradicionalno u Sarajevu, Banja Luci i Tuzli, jednom mjesečno, u različitim terminima, a ima za cilj promociju kulture, ženskog poduzetništva i pozitivnih životnih vrijednosti koje prenose uspješne poslovne žene.

Kao kruna projekta nastao je i ''Ladies In Magazine'', namijenjen modernoj i poslovnoj ženi, čija promocija je održana 28. veljači u Narodnom pozorištu u Sarajevu, a gošćama u Mostaru bit će predstavljen sutra, u HNK.

''Ladies In Magazine'' u prodaji je od 1. ožujka , izlazit će jednom mjesečno, a po cijeni 3 KM.

U okviru ''Ladies In by Jana'' eventa, poslovne dame u Mostaru očekuju jedinstvena interaktivna druženja, širenje mreže poznanstava, kako poslovnih tako i privatnih, mnoštvo iznenađenja i poklona prijatelja projekta, i na koncu, sjajna predstava, koja se pomno bira isključivo samo za njih.

Predstava kojom organizatori najavljuju prvi ''Ladies In by Jana'' event u Mostaru je ''Sve o ženama'', drama po tekstu Mire Gavrana,  režirao Robert Raponja, a obnovila Jelena Kordić Kuret.

 

 

Komentari
Broj komentara:0