Vidite prvi

VELIKA ZAINTERESIRANOST

Komedije s poznatim glumcima na repertoaru Kosače

Autor:Prvi.tv
Objava:6.11.2017. 15:35
Komedije s poznatim glumcima na repertoaru Kosače
Učitavanje medija preglednika ...

Zbog zainteresiranosti publike, ponovo na repertoaru velike scene, 11. studenoga, gostuje hit kome(n)dija „Ukrađena ličnos'" u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, s početkom u 20 sati.

Vječiti mladić, neponovljivi komičar i proslavljeni glumac gospodskih manira stare škole ponašanja i ophođenja, Milan Lane Gutović (poznatiji kao Srećko Šojić, zvijezda komedija „Bela lađa" i „Tesna koža"), koji obraz prodaje za "kafućino" i "prasiće",  neponovljivu hit komediju i na kazališne daske dovodi „čuvenog" Srećka Šojića.

Spretnošću i duhom seoske bitange, nameće se on Europskoj uniji kao kandidat za predsjednika. Diktirajući svoju ponudu za funkciju predsjednika, otkriva uz sve nakaznosti ponude i dio osobnosti koja ga čini scenski zanimljivim.

Rame uz rame s Nikolom Simićem, Lane je nasmijavao cijelu regiju, tumačivši lik nepismenog direktora, koji sve najbolje od života grabi samo za sebe. Pripremite se za 80 minuta smijeha do suza.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Kosače, svaki radni dan, od 13 do 20 sati.

Zagrebačka komedija „Kako život" premijerno u Velikoj dvorani

Zagrebačko kazalište Moruzgva Ecije Ojdanić nam predstavljaju najnoviju komediju „Kako život", praizvedbu teksta nagrađivane domaće autorice Nine Mitrović. Predstava će pretpremijerno biti izvedena, 14. studenoga, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače s početkom u 20 sati.

Predstava se bavi humorističnim stranama života u domu za umirovljenike, tamo se i voli i vodi ljubav, i svađa se i miri, čak i tulumari. I tamo se živi. Delikatni detalji takvog života u ovoj sjajnoj drami Nine Mitrović, izazivat će vam katarzični koktel smijeha i suza.  Sjetit ćete se svojih roditelja i svoje djece i sebe i svoje uloge u priredbi života.

 Prvaci hrvatskog glumišta, Biserka Ipša, Siniša Popović, Vinko Kraljević te Ana Begić, u alternaciji s Ecijom Ojdanić, u režiji Ivana Lea Leme, dat će vam odgovor na pitanje kako život. A taj odgovor nije dijagnoza, već lijek s jasnim uputama o mjerama opreza i kontraindikacijama.

 Ulaznice možete kupiti na blagajni Kosače, od utorka, svaki radni dan, od 13 do 20 sati

 

Komentari
Broj komentara:0