Vidite prvi

helen Doron BOOKFEST

Glasajte za najbolji projekt Bookfesta

Autor:Prvi.tv
Objava:15.5.2018. 11:45
Glasajte za najbolji projekt Bookfesta
Učitavanje medija preglednika ...

Osim što djecu poučavaju engleski jezik, članovi Helen Doron tima vjeruju da je junak svatko tko daje sve od sebe da pomogne drugima. Vođeni tom činjenicom, i ove su godine bili dijelom globalne Young Heroes kampanje – Raeders are Leaders. Ovom internacionalanom kampanjom, kojoj je inspiracija bio upravo prošlogodišnji projekt Bookfest koji je ušao u finale među 20 najboljih, žele djecu potaknuti da 'oslobode' junaka u sebi i da omoguće svima da do njih dopre čarolija čitanja knjiga.

Helen Doron učenici su u subotu, 5. 5. 2018. Godine, u trgovačkom centru Mepas Mall organizirali Bookfest. Bio je to događaj gdje su se mogle razmijeniti  i darovati knjige dvjema gradskim knjižnicama - Narodnoj knjižnici Mostar i Narodnoj biblioteci Mostar. Program je obogaćen zabavnom i poučnom predstavom Abeceda književnosti glumca Ive Krešića.

S obzirom da je događaj natjecateljskog karaktera, zabilježen je kamerom. Video uradak se nalazi na službenoj stranici projekta http://www.helendoron.com/youngheroes2018/ gdje je u tijeku glasanje za najbolji projekt koji osvaja novčanu nagradu  (koja se prosljeđuje dvjema knjižnicama).

Glasati možete na sljedeći način: 1. kliknite na http://www.helendoron.com/youngheroes2018/ 2. izaberite državu Bosnu i Hercegovinu, 3. potražite Bookfest projekt, 4. kliknite LIKE/SHARE, 5. pozovite prijatelje da učine isto.

Hvala za svaki glas, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Mepas Malla

Komentari
Broj komentara:0