Vidite prvi

KUPRES PLAY

Festival 'Kupres Play' odvija se pod motom Visit Mordor

Autor:Prvi.tv
Objava:10.8.2017. 11:50
Festival 'Kupres Play' odvija se pod motom Visit Mordor
Učitavanje medija preglednika ...

Koncertom Sare Renar u Čarobnoj kućici u Livnu počelo je zagrijavanje za ovogodišnji Festival "Kupres Play" koji se, pod motom "Visit Mordor", održava do 13. kolovoza.

U Art caffeu u kupreškom Domu kulture danas, 10. kolovoza, održavat će se "Kupres play EMBRIO" dječja radionica u sklopu koje će najmlađima biti predstavljena glazba s gramofona, glazbeni instrumenti, te snimke nastupa nekih velikana glazbe.

Središnjeg dana Festivala 11. kolovoza, u suradnji s Likovnom akademijom iz Širokog Brijega, održat će se "Kupres play ART" s početkom u 13 sati, a tom prilikom oslikavat će se neka gradska pročelja te izrađivati skulpture od slame. Istog dana, u 14 sati, održat će se program Kupres play ECCO na kojem će biti izloženi ekološki proizvod i rukotvorine.

U središnjem dijelu festivala, u ART caffeu, s početkom u 21 sat, nastupit će The Heaps (Split), Straight Mickey and the Boyz ( Beograd), Cojones (Zagreb) te Luigy Brusto (Travnik). Ulaznice za koncertne događaje su dobrovoljni prilozi. Za one koji se odluče provesti vikend na Kupresu nakon Festivala, 12. i 13. kolovoza bit će organizirano paraglajding natjecanje PARABABA CUP. Kao novitet u dodatnim programima, je road-trip.

 Kupres Play, čiji je osnovni cilj podizanje kvalitete života u ovoj sredini, ove se godine održava pod nazivom ''Visit Mordor'', čime su organizatori željeli istaknuti „često maćehinske i surove klimatske uvjete na Kupresu". Festival alternativne glazbe i dobrih vibracija na Kupreškoj visoravni, kojeg organizira Udruga Kupreški kosci i ove godine ima i humanitarnu notu te će se dio prihoda darivati u humanitarne svrhe.

Prijave za izložbu eko-proizvoda i rukotvorina, i road-trip može se izvršiti na sljedećem linku (VIDEO), a sve informacije o Festivalu dostupne su na Facebooku (VIDEO). Generalni pokrovitelj Festivala je Šumsko gospodarsko društvo Hercegbosanske šume, a zlatni su sponzori Vlada HBŽ-a te Ministarstvo prosvjete kulture i sporta HBŽ-a.

Komentari
Broj komentara:0