Vidite prvi

čitluk

63. Dani berbe grožđa počinju večeras izložbom slika i promocijom knjige

Autor:Prvi.tv
Objava:14.9.2018. 9:42
63. Dani berbe grožđa počinju večeras izložbom slika i promocijom knjige
Učitavanje medija preglednika ...

Povodom obilježavanja 63. Turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije „Dani berbe grožđa – Brotnjo 2018.", Ogranak Matice hrvatske Čitluk priprema prigodni program kojim će započeti trodnevna manifestacije.

Tako će večeras u Čitluku biti otvorena izložba slika akademske slikarice Marije Galić i predstavljena nova knjiga književnika Emila Raspudića.

Izložbu slika Marije Galić pod nazivom „Suhozid sjećanja" posjetitelji će moći razgledati od 19 sati u Galeriji klub Matice hrvatske u Čitluku, dok će se promocija knjige Emila Raspudića „Časna sestra Dominika" održati u Hotelu Brotnjo s početkom u 20 sati.

Dakle, svi ljubitelji umjetnosti u petak će moći uživati u razgledavanju slika Marije Galić, koja je diplomirala slikarstvo u Ljubljani u klasi profesora Mladena Jernejca i do sada je priredila više samostalnih izložbi te sudjelovala na mnogim skupnim izložbama. Nakon čega će biti predstavljena nova knjiga Emila Raspudića u kojoj Raspudić čitateljima donosi zanimljive i istinite priče iz Hercegovine.

Knjiga „Časna sestra Dominika" podijeljena je na četiri poglavlja i sadrži pregršt ilustriranih priča za mlade, kojima je prvenstveno i namijenjena, ali je zasigurno i zanimljivo štivo u kojem će uživati sve generacije čitatelja.

Komentari
Broj komentara:0