Vidite prvi

NAJAVA

17. rujna izložba nagrađenih studentskih likovnih radova

Autor:Prvi.tv
Objava:14.9.2018. 15:42
17. rujna izložba nagrađenih studentskih likovnih radova
Učitavanje medija preglednika ...

17. rujna u Centru za kulturu Mostar, s početkom u 19:30 sati, održat će se otvorena retrospektivna Izložba nagrađenih likovnih radova studenata završnih godina i apsolvenata studija likovnih umjetnosti na visokoškolskim ustanovama u Federaciji BiH.

U programu će sudjelovati: federalna ministrica obrazovanja i nauke/znanosti prof.dr. Elvira Dilberović i akademski kipar Florijan Mićković.

Izložba je organizirana u povodu 1.Salona akademske knjige, koji će biti održan u Mostaru, od 18. do 22.09.2018. godine, a riječ je o preko 30 likovnih ostvarenja u oblasti slikarstva i kiparstva te grafike i grafičkog dizajna koji su osvojili jednu od tri nagrade na konkursima koje je Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke/znanosti raspisivalo u periodu od 2008 – 2010. godine.

Jedna od tema za radove u oblasti grafičkog dizajna upravo je bila idejno rješenje logotipa i plakata Salona akademske knjige (Forum Librorum Academici), dok su autori radova u oblasti slikarstva, kiparstva i grafike mogli izabrati teme po vlastitom izboru.

Komentari
Broj komentara:0