Vidite prvi

sponzorirani članak

FOTO Super ponuda u restoranu Arka zasladit će vaša nepca

Autor:Prvi.tv
Objava:20.4.2017. 15:09
FOTO Super ponuda u restoranu Arka zasladit će vaša nepca
Učitavanje medija preglednika ...
FOTO 10FOTO 9FOTO 8FOTO 7FOTO 6FOTO 5FOTO 4FOTO 3FOTO 2FOTO 1

U mnogobrojnoj gastronomskoj ponudi koju nudi grad Mostar, svoje mjesto je pronašao restoran Arka koji je smješten u stambeno-poslovnom centru Orca. Spoj tradicionalne i internacionalne kuhinje, pristupačne cijene i uslužno osoblje oduševit će svakog posjetitelja.

Iz restorana Arka izaći ćete širokog osmjeha i punog želuca, a vaše novčanike nećete previše olakšati, posebno ako naručite super ponudu.

O čemu se radi? Super ponuda podrazumijeva domaći liker + juhu + glavno jelo + salatu + desert i to za samo 9 KM. Ponuda glavnog jela se svakodnevno mijenja. Valja napomenuti da se super ponuda može i dostaviti na vašu kućnu adresu ukoliko se naruči tri i više porcija.

Uz svakodnevnu super ponudu kojoj malo tko može odoljeti, na ponudi su i dnevna jela po povoljnim cijenama. Arka s prostranom terasom okupanom mostarskim suncem idealno je mjesto za obitelji koje vikendom imaju priliku uživati i u ponudi obiteljskog jelovnika koji se može naručiti subotom i nedjeljom od 12 do 17 sati.

Pred toga, svaku večer možete uživati u platama „Arka", „Valentinovo" i „Pivska plata".

Plate kao i njihove cijene su neodoljive:

 Plata Arka 28 KM Plata Valentinovo 30 KM

? Pivska plata 22 KM + dva piva gratis

Uz platu dobijete desert gratis.

Zahvaljujući trudu, pohvalama zadovoljnih gostiju, kao i odličnom omjeru cijene i kvalitete, restoran Arka je omiljeno mjesto druženja i obiteljskih ručaka.

Sve informacije i rezervacije možete potražiti pozivom na broj: +387 (36) 316 125

Dobar tek želi vam vaša Arka.

Komentari
Broj komentara:0