Vidite prvi

hrana

Livnjaci predstavili sir sa biberom i limunom, paprikom i začinskim biljem

Autor:Prvi.tv
Objava:27.12.2018. 17:35
Livnjaci predstavili sir sa biberom i limunom, paprikom i začinskim biljem
Učitavanje medija preglednika ...

Predstavnici mljekare "Orman" iz Livna naredna tri dana će gostovati na Sarajevo Holiday Marketu gdje predstavljaju novu liniju livanjskog sira "Farmersko blago".

Na Marketu će organizirati degustaciju i prodaju proizvoda, a ključni cilj im je upoznati stanovnike Sarajeva i turiste o zanimljivim novim recepturama.

- U Sarajevu smo danas, sutra i prekosutra. Koristim ovu priliku da se zahvalim Sarajevo Holiday Marketu i USAID/Sweden FARMA II projektu na podršci. Naši sirevi su višestruki osvajači međunarodnih nagrada i postali smo priznat brend. Ovo je jedinstvena prilika da ljudi koji su u Sarajevu za novogodišnje praznike probaju nove recepture sira koji nudimo - kazao je Admir Orman iz mljekare "Orman".

Dodao je da promoviraju tradicionalni livanjski sir.

- Istovremeno, uspješno smo prošli na tržištu i sa novim proizvodima, poput sira sa začinskim biljem, s limunom i biberom, te sa paprikom. Kupci žele uvijek probati nešto novo, a mi smo tu da spojimo tradiciju sa inovacijom - rekao je Orman, priopćeno je iz USAID/Sweden FARMA II projekta.

Komentari
Broj komentara:0