Vidite prvi

Netflix

Uskoro stiže nova verzija filma Kronike iz Narnije

Autor:Prvi.tv
Objava:5.10.2018. 18:18
Uskoro stiže nova verzija filma Kronike iz Narnije
Učitavanje medija preglednika ...

Osnovna škola i odlazak u kino s razredom. To je vrijeme kada sam se prvi put upoznala s čarobnim filmom Kronike iz Narije. Ovi filmovi stvoreni su na temelju istoimenog sedmodjelnog romana C. S. Lewisa, koji je postao jedan od omiljenih dječjih bajki. A vole ih i odrasli. Sada je stigla vijest kako će na najnoviju adaptaciju imati pravo Netflix.

Kronike iz Narnije pričaju o pustolovinama četvero djece tijekom Drugog svjetskog rata koji bježe u alternativni čarobni svijet. Sveukupno sedam naslova objavljenih od 1950. do 1956. godine adaptirani su već nekoliko puta su, a nas stvarno jako zanima kako će to izgledati u produkciji Netflixa. Posljednje snimane verzije su one Disneyeve iz 2005., 2008. i 2010. godine.

Još nije otkriveno koliko će se dijelova snimiti niti hoće li biti u obliku serije ili filma. Producent Mark Gordon za EW je naveo kako će biti nekoliko produkcija različitih dužina. Sreća s ovom pričom je da je stvorena kako bi ju voljelo više generacija. Filmska verzija četvrte knjige, The Silver Chair, trebala se početi snimati ove godine pod redateljem Joeom Johnstonom, ali čini se da je ovaj posao sada pripao Netflixu.

Jedna od zabrinutosti obožavatelja, kako navodi EW, je briga oko toga hoće li Netflix izbaciti neke od kršćanskih tema iz knjiga kao što se često kritiziralo Disney distribuciju.

Net.hr

Komentari
Broj komentara:0