Vidite prvi

BIVŠI SLAVNI PAR

Nikada ne biste pogodili kako su se upoznali Jennifer Aniston i Brad Pitt

Autor:Prvi.tv
Objava:15.4.2017. 15:06
Nikada ne biste pogodili kako su se upoznali Jennifer Aniston i Brad Pitt
Učitavanje medija preglednika ...

Jennifer Aniston i Brad Pitt bili su jedan od najpoznatijih holivudskih parova prije nego što je glumac završio s Angelinom Jolie. I dok javnost zna gotovo sve o njihovom razvodu i Bradovom preljubu, malo ljudi zna kako su se Brad i Jennifer upoznali.

Naime, par se upoznao na spoju na slijepo 1998. godine, prenosi Popdust. Spoj su dogovorili njihovi menadžeri koji su smatrali da bi se njih dvoje odlično slagali. U to vrijeme oboje su bili jako uspješni; Brad je dobivao mnogobrojne pohvale za filmove "Sedam" i "12 majmuna" dok je Jenn snimala petu sezonu "Prijatelja".

Nedugo zatim par se zaljubio i vjenčao. Na svadbu su potrošili oko milijun dolara, a prisustvovalo je 200 gostiju. Prvi ples otplesali su na pjesmu "The Way You Look Tonight", prenosi Index.hr

Jennifer je u to vrijeme bila u jako lošim odnosima s majkom koja je objavila autobiografiju o njihovom životu. Glumica je više puta spominjala da je njezina majka bila vrlo kritična i stroga prema njoj.

Pomirile su se tek nakon što se Jenn rastala od Brada iako je nije pozvala ni na svadbu s današnjim mužem Therouxom. U pet godina Jenn ju je posjetila samo jednom i to par tjedana prije nego je umrla.

 

Nakon ljubavnih krahova, Aniston je postala oprezna oko dijeljenja privatnog života s javnošću, a da se udaje za Justina nisu znali ni njihovi najbliži prijatelji. Naime, glumica ih je pozvala na roštilj i tek kad su došli kod njih doma obznanila da su u biti došli na vjenčanje.

Jennifer je ostala u dobrim odnosima s cijelom ekipom "Prijatelja" te je kuma kćeri Courtney Cox. 

Komentari
Broj komentara:0