Vidite prvi

18 GODINA BRAKA

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones: 'Naša ljubav je iskrena'

Autor:Prvi.tv
Objava:7.1.2019. 18:30
Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones: 'Naša ljubav je iskrena'
Učitavanje medija preglednika ...

Supružnici Douglas Jones u braku su već dugih 18 godina, a svakim novim pojavljivanjem na svečanim događanjima dokazuju koliko se vole. Osim o sinoć osvojenom Zlatnom globusu, Michael Douglas progovorio je o sreći što kraj sebe ima suprugu Catherine Zeta-Jones

Jedan od dobitnika 76. Zlatnog globusa za najboljeg glumca u seriji bio je i Michael Douglas. Holivudski veteran kipića je zaslužio ulogom u Netlifxovoj seriji 'The Kominsky Method'. Na dodjelu u Los Angelesu, kao i uvijek, došao je u pratnji svoje lijepe supruge Catherine Zeta-Jones.

'Pa, nedavno smo proslavili 18. godišnjicu braka, a osim iskrene ljubavi koja s godinama samo raste, mislim da je činjenica što radimo u istoj industriji samo plus. To nam jako pomaže i vrlo dobro znamo kroz što prolazimo', rekao je za američke medije Douglas.

Dodao je i da je jako sretan što je na dodjelu stigao sa svojom Catherine jer ona najbolje razumije kroz što prolazi prije proglašenja dobitnika. Skladni supružnici bili su primjereno dotjerani. Crnokosa glumica odjenula je zelenu toaletu koja se itekako istaknula u moru monokromatskih kreacija.

 

Komentari
Broj komentara:0