Vidite prvi

treće dijete s trećim dečkom

Kate Hudson trudna, nosi djevojčicu

Autor:Prvi.tv
Objava:7.4.2018. 17:11
Kate Hudson trudna, nosi djevojčicu
Učitavanje medija preglednika ...

Hudson već ima dva sina iz dvije propale veze, Rydera Russella Robinsona i Binghama Hawna Bellamyja. S Fujikawom je u vezi manje od godinu dana. Američka glumica otkrila je da s novim dečkom, glazbenikom Dannyjem Fujikawom čeka svoje treće dijete.

Kate Hudson (38) priznala je da će dobiti djevojčicu. Cijela moja obitelj ludo je uzbuđena - pohvalila se glumica, koja već ima dva sina iz prijašnjih propalih veza, Rydera Russella Robinsona (15) i Binghama Hawna Bellamyja (6). S glazbenikom Chrisom Robinsonom (51) u braku je bila sedam godina, a razveli su se 2007. zbog, kako je rekla, nepomirljivih razlika.

Imaju sina Rydera Russella. Matta Bellamyja (39), frontmena britanskog benda Muse, upoznala je tri godine kasnije. Zaručili su se u travnju 2011., u srpnju su dobili sina Binghama Hawna, a 2014. raskinuli su zaruke. Fujikawa i Hudson u vezi su nešto manje od godine dana, a vezu su potvrdili u svibnju prošle godine pojavivši se zajedno na crvenom tepihu na premijeri filma 'Snatched' u Los Angelesu piše 24sata.hr.

Kate Hudson šokirala fanove drastičnom promjenom imidža - Poznajemo se petnaestak godina, on je polubrat moje najbolje prijateljice. Osjećam se kao da njegovu obitelj znam oduvijek. Zaista je moćno imati s nekim takvu povezanost - rekla je Hudson, koja je veoma vezana za obitelj. Upoznali su se preko njenih prijateljica Sare i Erin Foster. Jedna od stvari koju me moja mama naučila je pronaći suosjećanje u svemu što radim, dobrotu te da je obitelj sve u životu. Veoma je važno kako odgajamo svoju djecu, to je nasljeđe - rekla je Kate, kći glumice Goldie Hawn (72) i glumca i glazbenika Billa Hudsona (68). 

 

Komentari
Broj komentara:0